Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Løftevogn giver løfter om løft og vip uden rust

Torsdag 24. maj 2018 kl: 10:44
Af: Redaktionen

Rustfri Logitilt fra Logitrans sørger for ergonomisk rigtig tømning af kasser og gitterbokse i fødevareindustrien. Rustfri Logitilt løfter og vipper kasser og bokse op til 90 grader

Løftevogn giver løfter om løft og vip uden rust
Hygiejnisk, praktisk, korrosionsbestandig og fleksibel er nogle af de egenskaber, som virksomheden Logitrans i Ribe sætter på sin nye rustfrie Logitilt. Logitilt er en korrosionsbestandig løsning, når bokse på paller skal løftes og tiltes samtidig med, at brugeren skal sikres en ergonomisk korrekt arbejdssituation. Med sin IP-værdi på 44 egner den sig til fødevareindustrien og andre industrier, som har brug for hjælpemidler i rene miljøer.


- Vores rustfri Logitilt er korrosionsbestandig og specielt udviklet til hygiejnekrævende miljøer, hvor det er vigtigt at kunne holde overfladen ren på håndtag og gafler, der kan komme i direkte kontakt med de varer, der skal håndteres,  siger Gitte Kirkegaard, der er administrerende direktør hos Logitrans A/S. 


- Flere og flere virksomheder får øjnene op for betydningen af forbedret ergonomi på arbejdspladsen. Med vores rustfri Logitilt kan virksomheder i levnedsmiddelbranchen nu også gøre noget for at undgå arbejdsskader hos deres medarbejdere, fortsætter Gitte Kirkegaard.


Den rustfri Logitilt kan med fordel anvendes i fødevareindustrien, da der her ofte er behov for at løfte, vippe, tømme og transportere kasser eller gitterbokse. Med Logitilt kan medarbejderene gøre det på en ergonomisk korrekt måde, fordi brugeren let og ubesværet kan løfte boksen, vippe den og nå bunden af den uden at overanstrenge ryggen.


Logitilt har et kompakt design og en lav egenvægt, og den kan derfor anvendes mellem maskiner og transportbånd, hvor der ofte er meget lidt gangplads. Løftekapaciteten er 1.000 kg, og gaflerne kan vippes op til 90 grader. Den tiltede løftehøjde kan reguleres fra 750 til 950 mm, så arbejdshøjden er den rigtige, uanset om man sidder eller står.


Gaffelchassiset er lavet af syrefast stål (AISI 316), spindler, skruer og håndtag er lavet af rustfrit stål (AISI 303/304) og alle lejer er gummi-forseglede. Alle andre dele er kromaterede.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede
- Nybyggeri skaber ledige lager- og logistik-lokaler i ældre bygninger
- Uddannelsesorganisation samler tre afdelinger i en
- Online-supermarked lukker lager i Aarhus efter et år
- Uddannelsescenter åbner ny indendørs gaffeltruckhal - og dørene for flere kurser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst