Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lastbil-anlæg på Avedøre Holme skifter mærker

Tirsdag 15. maj 2018 kl: 12:34
Share  


Af: Redaktionen

MAN Truck & Bus Danmark A/S overtager Nyscan’s tidligere domicil på Avedøre Holme i København. Det betyder et farvel til Nyscan og Iveco og et goddag til MAN. Med overtagelsen af anlægget, der kan servicere både lastbiler og busser, styrker MAN sin position i Storkøbenhavn

Lastbil-anlæg på Avedøre Holme skifter mærker
For kun to måneder siden overraskede MAN-forhandler HE Jørgensen A/S i Dalby på Sydsjælland den danske lastbilverden, da det blev annonceret, at HE Jørgensen havde overtaget samtlige aktiviteter i Nyscan-koncernen - inklusiv seks værkstedsanlæg i Storkøbenhavn og på Sjælland. Nu er Nyscans tidligere domicil på Avedøre Holme i København igen genstand for en overraskende handel, idet MAN Truck & Bus og HE Jørgensen har indgået en aftale, som betyder, at MAN Truck & Bus køber lastbilanlægget på Avedøre Holme.


Aftalen mellem MAN Truck & Bus Danmark A/S og HE Jørgensen, som er MAN’s største forhandler, betyder, at en vigtig strategisk brik er faldet på plads. MAN Truck & Bus får med anlægget på Avedøre Holme et vigtigt brohoved i Storkøbenhavn, mens HE Jørgensen kan koncentrere sig om at drive virksomhed på hjemmebanen på Sjælland.


MAN Truck & Bus har hele vejen igennem været positiv omkring HE Jørgensens overtagelse af Nyscan, selvom overtagelsen principielt intet har med MAN-forretningen at gøre. 


- Det faktum, at vores største MAN-forhandler har overtaget Nyscan-koncernen, og dermed seks lastbilanlæg med tilhørende autoriseret forhandling og service af Iveco, samt autoriseret service af Scania, vidner om at vi i HE Jørgensen har en stærk og visionær forhandler, som med købet af Nyscan har konsolideret sin forretning, siger MAN’s administrerende direktør, Niels-Jørgen Toft Jensen, der fortsætter:


- København er naturligvis en vigtig strategisk base for MAN. Vores anlæg i Greve kører i dag på fuld kapacitet i toholdsskift og en mulig udvidelse af værkstedskapaciteten i Greve, i form af en tilbygning af flere værkstedsbaner, har længe været på tegnebrættet. Nu kan vi droppe disse planer og i stedet udnytte en markant forøget værkstedskapacitet med overtagelsen af anlægget på Avedøre Holme.


Samdrift og fælles ledelse
For at udnytte de fulde synergier med overtagelsen af anlægget på Avedøre Holme vil MAN Truck & Bus køre de to værksteder med fælles værkstedsledelse. Målet er at sikre kunderne en hurtig adgang til service med fælles bookingsystem, ligesom reservedelsforsyning og lagerstyring også vil indgå som fælles projekt.


På denne måde vil MAN sikre fuld udnyttelse af kapaciteten til fordel for kunderne i Københavnsområdet.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rumænsk EU-formandskab vil sætte fart i vejpakken
- VLAK-Regeringen vil afskaffe regionerne
- Lastbilen kørte efter bestillingens snor
- Politiet noterede 3.900 færdselsforseelser på skolevejene
- Dansk transportkoncern har budt på schweizisk konkurrent
- Britiske politikere stemmer bej til skilsmisseaftale med EU
- Vognmand i Hornslet tipper med ny tre-akslet kærre
- Dækfirma få ny Key Account Manager i vest
- Nordisk detailkæde opretter eget logistikfirma - med eget tog
- Politiet fandt fejl ved 10 ud af 23 fyrværkeritransporter
- Transportkoncern genoptager banetransport - men en anden type vogne
- Endnu en togoperatør kan bruge lommevogne til lastbiltrailere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst