Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

De nye lastbiler er kørt frem

Onsdag 9. maj 2018 kl: 13:37
Af: Jesper Christensen

I april blev der nyregistreret 431 lastbiler i Danmark. Det er 10 flere end i april sidste år, hvor tallet var 421. Det er værd at notere, at påsken i år fortrinsvis lå sidst i marts, mens den sidste år lå i begyndelsen af april

Dermed er det også værd at se på det samlede antal nyregistrerede lastbiler i årets første fire måneder. Det endte ifølge De Danske Bilimportører på 1.669, hvilket er en fremgang på 1,89 procent i forhold til samme periode sidste år.


De Danske Bilimportører peger på, at lastbilsalget har været højt de seneste tre år, og at efterspørgslen efter transportkapacitet er meget stor.


- Lastbilsalget er absolut tilfredsstillende og har været det i rigtig lang tid nu. Der er ofte udsving fra måned til måned, og så længe vi er godt med samlet set for året, er vi bestemt glade. Efterspørgslen efter lastbiler er høj - både herhjemme og i resten af Europa. Derfor har vi da også ganske pæne forventninger til et godt og stabilt marked fremover, siger direktør hos De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.


Han forklarer, at når man ser på fordelingen af lastbilleverancerne, er tendensen stadig, at de mindste lastbiler fra 3,5 ton til 16 ton totalvægt går tilbage. I 2010 udgjorde de eksempelvis ca. 19 procent af markedet. I første kvartal af 2018 er andelen faldet til omkring 7 procent ifølge De Danske Bilimportører.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst