Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havne-organisation får ny direktør

Onsdag 2. maj 2018 kl: 12:48
Af: Redaktionen

Interesseorganisationen for havne i Danmark - Danske Havne - får fra 1. juli ny direktør. Det er Tine Kirk Pedersen, som efterfølger Bjørn B. Christiansen. Tine Kirk Pedersen kommer fra en stilling i By & Havn i København og skal som direktør for Danske Havne blandt andet trække på sin erfaring som markedsdirektør i statsselskabet Sund & Bælt

Havne-organisation får ny direktør
Tine Kirk Pedersen.
Tine Kirk Pedersen har tidligere været ansat i Transportministeriet, hvilket ifølge Danske Havne er et “perfekt match” i forhold til de udfordringer, som havnesektoren står over for i form af øget markedsorientering og ny havnelov.

 
- Danske Havnes bestyrelse har søgt en person, der kunne overtage stafetten for udvikling af havnenes vilkår. Sektoren skal fortsætte tilpasningen til de forandringer, der kræves af havnene som ramme for det stadig større spektrum af markedsaktører, der gør brug havnene som afsæt for deres udvikling og vækst, siger bestyrelsesformand i Danske Havne Ole Ingrisch.


Han peger på, at Tine Kirk Pedersens erfaring fra både centraladministrationen og poster i offentligt ejede virksomheder, der - lige som havnene - opererer i det kommercielle marked, vil komme Danske Havne til gode i den transformation, som Danske Havnes medlemmer er en del af, og som også smitter af på brancheorganisationens rolle og funktion for sin medlemmer.


- Jeg glæder mig til at blive del af den centrale danske infrastruktur og sammen med sektorens dynamiske aktører tage fat på vores fælles mål om at skabe vækst i erhvervshavnene. Jeg trives i krydsfeltet mellem politik og kommerciel drift, og jeg glæder mig til arbejdet med, at havnene finder den bedst mulige balance mellem samfundsmæssige og kommercielle hensyn, siger Tine Kirk Pedersen i forbindelse med sin udnævnelse til direktør i Danske Havne.


Om Tine Kirk Pedersen:
  • Tine Kirk Pedersen er uddannet cand.merc. fra CBS, kommer til Danske Havne fra en stilling som konsulent i By & Havn i København
  • Tine Kirk Pedersen har tidligere blandt andet været markedsdirektør og sekretariatschef i Sund & Bælt koncernen






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst