Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

DSB giver ekstra kompensation til sjællandske pendlere

Onsdag 25. april 2018 kl: 15:15
Share  


Af: Redaktionen

Efter tre måneder med ændret drift får pendlerne på nogle af de sjællandske strækninger nu 20 procent ekstra i kompensation, som følge af at DSB 26. januar valgte at tage 33 ME-lokomotiver ud af passagerdrift

- Det har været en helt særlig situation, hvor vores kunder har oplevet ændringer, der har grebet ind i deres hverdag. For pendlerne, der dagligt er afhængige af togene, har det udfordret deres hverdag. Derfor har vi besluttet, at en ekstraordinær situation som denne også kræver en ekstraordinær kompensation, siger underdirektør i DSB Kommerciel, Aske Wieth-Knudsen.


Der er tale om 20 procent ekstra i kompensation af månedskortprisen på de aktive pendlerkort i perioden 26. januar til 31. maj, og udbetalingen kommer til at ske gennem DSB Pendler Rejsetidsgaranti.


Det gælder for pendlere, der er tilmeldt de fem følgende målestrækninger i rejsetidsgarantiordningen: 
  • Kalundborg – København
  • Nykøbing F – København
  • Roskilde-Køge- Næstved
  • Roskilde-København
  • Ringsted-København

- Kunderne på disse strækninger har været de mest berørt af den ændrede drift med aflysninger, togbusser og andet materiel, og på disse strækninger har vi mange pendlere. Derfor ønsker DSB at anerkende den tålmodighed, de faste kunder har udvist, siger Aske Wieth-Knudsen.


Kompensationen er til pendlere med aktive pendlerkort i perioden og de 20 prceont beregnes i forhold til alle korttyper, der kan tilmeldes DSB Pendler Rejsetidsgaranti. Det gælder eksempelvis alle typer pendlerkort, Rejsekort Pendlerkort, Ungdomskort, Erhvervskort og Bus/Tog årskort.


Kunder, der er tilmeldt Pendler Rejsetidsgaranti, får automatisk den ekstra kompensation på gyldige aktive kort for perioden fra 26. januar og frem til 31. maj. 


Kunder, der ikke er tilmeldt ordningen med sit pendlerkort, kan tilmelde kortet frem til 31. maj og få både ordinær og ekstra kompensation på det aktuelt gyldige kort frem til 31. maj. Det gælder ikke for kort, der er udløbet før tilmeldingen. Helt konkret bliver den ekstra kompensation udbetalt til kundens NemKonto 17. juli, hvor den er til rådighed få dage efter.


Interesserede kan læse mere om kompensationen her:
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Brug af håndholdte enheder under kørsel skal koste et klip i kørekortet
- Borgerne bestemmer, hvad letbanetogene skal hedde
- Berlin får flere el-busser
- Fjernbus på ruten mellem København og Berlin er kørt galt
- Kundecenter i Svendborg lukker 1. september
- Busrejsende i Assens Kommune har fået nye busser
- Bornholm får besøg af flere krydstogtskibe
- Broen mellem Danmark og Sverige har forbedret resultatet
- Turistbusser og kanalbåde kan blive ramt af strejke
- Arriva i Holland vælger el-busser fra Sverige
- Odense Letbane bygger på genbrug
- Taxi-vognmænd fra mindre bysamfund er med på landsplan

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst