Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Volvo Trucks vil sælge brugte lastvogne i Europa

Mandag 23. april 2018 kl: 19:27
Af: Redaktionen

Volvo Trucks undersøger nye måder at udvide forretningen for brugte lastvogne på de europæiske markeder. Arrow Trucks Sales, som er en amerikansk virksomhed ejet af Volvo Group Holding i Nordamerika, kommer i den anledning til Europa og vil fra efteråret begynde at sælge brugte lastvogne af alle lastvognsmærker fra en base i Berlin

Volvo Trucks vil sælge brugte lastvogne i Europa
Andreas Gustafsson (tv) og Mikko Nevala.
Arrow Truck Sales, Inc. blev etableret i 1950 og er vokset til at blive det førende sted i USA at handle brugte lastvogne i det mellemtunge og tunge segment. Arrow har opbygget et solidt omdømme i den nordamerikanske lastvognsindustri ved at forsyne kunderne med brugte lastvogne af høj kvalitet. 


Det nye selskab, Arrow Truck Sales GmbH, vil operere selvstændigt og uafhængigt af Arrow i USA og de nuværende afdelinger for brugte lastvogne i Volvo Trucks’ markedsselskaber og Truck Centre i Europa. Arrow Truck Sales GmbH starter som en mindre enhed med lokaler uden for Berlin, tæt på lufthavne, motorveje og Volvo Truck Centeret i Wildau.


- Brugte lastvogne er en vigtig del af vores nuværende forretningsmodel og bliver sandsynligvis endnu vigtigere fremover med et øget behov for fleksible ejerløsninger hos vores samarbejdspartnere, siger Roger Alm, der er direktør for Volvo Trucks Europa.


Andreas Gustafsson, som har en baggrund i Volvo, bliver administrerende direktør for Arrow Truck Sales GmbH. Mikko Nevala, der er nuværende chef for afdelingen for brugte lastvogne i Volvo Trucks Finland, bliver direktør for indkøb og salg i den nye enhed.


- I dag er markedsplatformen for brugte lastvogne meget digital. Men vi anser stadig online marketing og e-handel for områder, hvor vi har mulighed for at udvikle os yderligere. Det handler om at gøre det let og bekvemt for kunderne at finde og købe en brugt lastvogn af høj kvalitet, siger Andreas Gustafsson.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst