Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Aalborg Havn får ny salgschef

Onsdag 11. april 2018 kl: 12:39
Share  


Af: Redaktionen

Aalborg Havn har ansat 39-årige Kjartan Ross som ny salgschef. Han kommer fra en lederstilling hos MAN Diesel & Turbo og skal fremover være drivkraft i udviklingen af samarbejdet med nye og eksisterende kunder på havnen ved Limfjorden. Kjartan Ross overtager jobbet som salgschef efter Ole Brøndum, som efter 12 år hos havnen går på pension

Aalborg Havn får ny salgschef
Kjartan Ross tiltræder stillingen som salgschef hos Aalborg Havn Logistik A/S tirsdag 1. maj.
- Vi har ledt efter en proaktiv, beslutningsdygtig og motiverende person, der sammen med de tre Account Managers kan skaffe nye kunder, men også udvikle samarbejdet med de eksisterende, siger administrerende direktør hos Aalborg Havn, Claus Holstein, og fortsætter:

- Vi mener, at Kjartan Ross er det helt rigtige valg. Vi er overbeviste om, at han med sine kompetencer, gennemslagskraft og personlige profil kan skabe de rette rammer for udvikling af både sit eget og sine medarbejderes salg.


Udviklingsorienteret profil 
Aalborg Havns nye salgschef har selv været besætningsmedlem og er sidenhen uddannet skibschef fra A.P. Møller - Mærsk. Siden 2011 har han været ansat hos MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn som sælger, produktansvarlig, forretningsudvikler og senest chef for virksomhedens retrofit- og opgraderingsløsninger. 


De jobmæssige meritter suppleres af aktivitet som foredragsholder. Han er samtidig formand for styregrupperne, det maritime innovationsprojekt BlueINNOship og det maritime innovationsnetværk Green Ship of the Future, og derudover er han bestyrelsesmedlem i det maritime erhvervsnetværk MARsters. 


- Aalborg Havn er lige nu midt i en transformationsproces fra traditionel havn til videns- og udviklingsbaseret virksomhed. Som en del af ledergruppen bliver Kjartan Ross en central del af den udvikling fremadrettet, og vi tror på, han bliver et stort aktiv i den proces, siger Claus Holstein. 


Forventninger til den moderne havn 
Kjartan Ross ser frem til de nye udfordringer hos Aalborg Havn. 
- Aalborg Havn er en særdeles spændende virksomhed. Aalborg Havn er ikke bare en havn, men en moderne virksomhed, der arbejder innovativt og vidensbaseret med forretningsudvikling, produktudvikling og markedsudvikling. Den måde, hvorpå havnen arbejder med drift, idéer og løsninger for at skabe viden og udvikling i erhvervslivet og samfundet generelt, er rigtig interessant. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Kjartan Ross. Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- 46 nye maskinmestre er sendt ud fra Martec
- Terminalflytning gavende det lokale miljø
- Stena Lines første af fem nye skibe er kommet i vandet
- Nyt samarbejde skal udvikle og afholde maritim messe i Bella Center Copenhagen
- Dansk transportkoncern har budt på schweizisk konkurrent
- Britiske politikere stemmer bej til skilsmisseaftale med EU
- Maritim rekrutteringsvirksomhed ansætter ny afdelingschef
- Nordjysk havn får mere dok-kapacitet
- Familievirksomhed smører hjulene med ny salgsdirektør
- Havn på Sjælland vil flytte
- Norsk rederi har sat ro/ro-skib ind mellem Norge og Tyskland
- Besætning på konkursskib har det godt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst