Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Trafikkontrollør fik fortjenstmedalje

Fredag 23. marts 2018 kl: 09:22
Af: Redaktionen

Peter Kertesz, der er trafikkontrollør i Movia, har arbejdet i den kollektive transports tjeneste i 40 år. Fornyligt fik den 61-årige trafikkontrollør overrakt dronningens fortjenstmedalje i sølv af Movias administrerende direktør Dorthe Nøhr Pedersen

Trafikkontrollør fik fortjenstmedalje
- Det er ikke hver dag, man får sådan et skulderklap. Så jeg er da stolt af fortjenstmedaljen, og vil gerne møde personligt op og sige dronningen tak for den, siger Peter Kertesz.


I dag er en af Peter Kertesz’ hovedopgaver at holde styr på 1.500 count-down-moduler, udskifte batterier med mere - og sørge for, at passagererne kan se realtiden på standerne ved busstoppestederne. Derudover holder Peter Kertesz øje med, at busoperatørerne har orden i deres reserve-rejsekort-udstyr, så busserne kan køre i garage og få udskiftet ’gearet’, hvis rejsekortstanderne i busserne bryder ned.


Peter Kertesz startede sin karriere som buschauffør hos HT i Gladsaxe kommune i december 1977, hvor han i fem år kørte bus i Herlev, Gladsaxe, Lyngby og Bagsværd. I 1982 skiftede Peter Kertesz. til billetkontrollør, et arbejde han passede fornemt i godt ti år. Og i 1992 blev Peter Kertesz. udnævnt til trafikkontrollør, hvilket han er i dag.


Peter Kertesz har i de seneste år bidraget væsentligt til opsætning af stoppestedsstandere i Roskildeområdet. Senest har han været med til at sætte nye stoppestedstavler på samtlige stoppesteder på Vest- og Sydsjælland.


Peter Kertesz bliver betegnet som venlig, meget hjælpsom, omgængelig. Og så siger han tingene ligeud  og gerne tilsat lidt humor.
Privat er Peter Kertesz gift, bor i Taastrup og har tre voksne børn.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller
- Aarhus Kommune vil nedlægge letbanestop med få passagerer
- Banedanmark skal undersøge tre mulige linieføringer
- Finsk rederi har åbnet rute mellem Skåne og Polen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst