Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmand er blevet sagt op

Fredag 16. marts 2018 kl: 12:48
Af: Redaktionen

Affalds- og energiselskabet REFA på Lolland-Falster har opsagt samarbejdet med vognmandsfirmaet HCS på grund af utilfredsstillende opgaveløsning. HCS vandt efter en udbudsrunde i 2017 opgaven med indsamling af genanvendeligt affald fra husstandene på Lolland og Falster. Indsamlingsordningen, som trådte i kraft 1. oktober sidste år, har ikke fungeret som planlagt

Derfor besluttede REFA i januar at opsige samarbejdet med HCS med udgangen af januar.


- Vi har forsøgt at hjælpe HCS i gang på alle mulige måder. Siden den nye ordning trådte i kraft har vi arbejdet på, at få tingene til at fungere. Vi har haft en løbende dialog, vi har forhandlet og holdt adskillige møder. Vi har udvist stor tålmodighed og givet HCS snart fire måneder til indkøring af den nye indsamling, selv om de ifølge kontrakten kun har to måneder. Vi har ansat ekstra personale i vores Renovationsservice for at behandle de mange klager fra borgerne. Vi har også udvidet åbningstiden på Miljøcenter Hasselø, hvor REFA modtager de to-kammerede renovationsbiler med papir, glas og metal til genbrug. Alt sammen for at hjælpe HCS på vej, siger affalds- og logistikchef Niels-Erik Sakariassen og fortsætter:


- Vi må bare konstatere at det ikke har hjulpet. Vi har fortsat mindst 50 klager dagligt, og der er intet, der tyder på, at det bliver anderledes. Derfor er vi nødt til at opsige aftalen og finde en anden renovatør.


HCS har seks måneders opsigelse, hvilket betyder, at der skal findes en ny renovatør, som skal overtage opgaven pr. 1. august i år.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst