Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Vognmænd forventer stigende omsætning

Fredag 23. februar 2018 kl: 10:27
Share  


Af: Redaktionen

2018 tegner til at blive et godt år for vejgodstransporten. 86 procent af vognmændene forventer uændret eller stigende omsætning. En fjerdedel forventer endda høj vækst i omsætningen i løbet af 2018, viser en undersøgelse, som vognmandsarbejdsgiverforeningen ATL har lavet blandt sine medlemmer

Det går godt inden for byggeriet. Det går godt i industrien. Derfor går det helt naturligt også godt hos vognmændene, som ifølge en undersøgelse har høje forventninger til omsætningen i 2018. 27 procent af ATL’s medlemmer forventer, at omsætningen vil stige med over 2 procent. Nogen forventer endda, at omsætningen vil stige med over 10 procent.


-  De fleste vognmænd har travlt i øjeblikket, og de ser generelt lyst på fremtiden. Der er ganske enkelt gang i hjulene, og der er ikke noget, som tyder på, at der bliver mindre travlt i den kommende tid, siger Lars William Wesch, der er direktør i ATL.


Vognmændenes forventninger er lidt højere, end de var for to år siden. Mest tydeligt er, at der er nu er væsentligt færre vognmænd, som venter faldende omsætning i løbet af året. I 2018 drejer det sig om 7 procent af vognmændene.


Når omsætningen stiger, er der selvfølgelig brug for flere medarbejdere. Næsten en tredjedel af vognmændene (31 procent) forventer, at de har flere ansatte ved årets udgang, end de har i dag. Omvendt forventer 7 procent af vognmændene, at beskæftigelsen i virksomheden vil falde.


-   Den store udfordring for vognmændene bliver at finde de nye medarbejdere. Der er et pres på det danske arbejdsmarked lige nu, og det mærker vi meget tydeligt inden for vores branche. Det kan være svært at finde de medarbejdere, som der er brug for, siger Lars William Wesch.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportministeren åbner Transport 2019 i Herning
- Faglige sager udløser betaling til fagforening
- Ny sanktionspraksis over for dyretransporter gør det nemmere at være chauffører
- Smarte fartskriver kan skabe problemer
- Husholdningsaffald skal indsamles og sorteres ens i hele landet
- Vognmand i vest har hentet trailer i øst
- Opbyggere er klar til transportmesse
- Vognmand i Kronjylland valgte Volvo med fire-aksler
- Politiet kræver en samlet bøde på 360.000 kroner
- Selvkørende lastbil kan køre ud på svenske veje
- Transportøkonomisk Forening runder 50 år
- Mercedes-Benz levere de første elektriske vito-kassevogne i Sverige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst