Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Brugte busser kører ind som en del af MAN’s kvalitetscertificering

Fredag 23. februar 2018 kl: 09:49
Af: Redaktionen

MAN TopUsed, der er navnet på MAN’s afdeling for håndtering og salg af brugte lastbiler, varebiler og busser, har nu udvidet sin kvalitetscertificering - ”Seal of quality” - til også at gælde brugte busser. Klassificeringen omfatter certificerede brugte busser og skal sikre et højt niveau af sikkerhed, troværdighed og gennemsigtighed, når kunderne skal købe brugte busser

Brugte busser kører ind som en del af MAN’s kvalitetscertificering
Kategoriseringen af de brugte busser bliver fordelt i tre kategorier, som skal vejlede, når kunderne skal vælge køretøj. Kategoriseringen bliver opdelt i alder, kilometertal og generel tilstand. Derudover kan man tilvælge en garanti for drivlinjen afhængig af den enkelte kategori.


Udgangspunktet for at tage busser med i certificeringen er det stående spørgsmål, om man kan gennemskue tilstanden på en brugt bus blot ved at kaste et hurtigt blik på den. Spørgsmålet er svært at besvare, hvis man ikke har de specifikke detaljer. 


Det er her, det nye MAN TopUsed kvalitetsstempel kommer ind i billedet. Stemplet er skabt til at skabe yderligere sikkerhed for køberen, der også ved køb af en brugt bus foretager en betydelig investering.


- Dette kvalitetsstempel dækker udelukkende køretøjer, som er blevet godkendt af vores buseksperter og derfor, med garanti, overholder de nødvendige kriterier, siger Erik Boere, der er leder af Used Bus & Coach hos MAN Truck & Bus. 


Den tekniske kontrol er baseret på en række standarder, som betyder, at køberne kan forvente høj kvalitet, når de køber brugte køretøjer.


De individuelle kategorier sikrer gennemsigtighed. Kvalitetsstemplet bliver udstedt til én-, to- og tre-stjernede køretøjer. 


- Kategoriseringen gør det muligt for potentielle kunder at sammenligne de forskellige busser med hinanden. Kunderne får også et hurtigt overblik over, hvilke køretøjer, der passer til deres ønsker og budget, påpeger Erik Boere. 


Tre stjerner bliver kun tildelt brugte MAN- og NEOPLAN-busser, som er højst fire år gamle og har et kilometertal under 400.000 og med dæktykkelse på minimum seks millimeter. Dertil kommer en udvidet 12-måneders MAN TopUsed garanti på drivelinjen. En vedligeholdelses- og istandsættelsesproces vil yderligere tilknyttes den trestjernede kvalitetsordning.


To stjerner bliver tildelt brugte MAN og NEOPLAN-busser, som er højst seks år gamle og har et kilometertal på højst 600.000 og med dæktykkelse på minimum fire millimeter. Hvis ønsket kan kunderne tilkøbe en 12-måneders MAN TopUsed udvidet garanti på drivelinjen. De to-stjernede busser får samtidigt en højkvalitets overfladebehandling.


Køretøjer af alle mærker, som er godkendt og har fået en basal klargøring, modtager én stjerne, så længe de følger MAN TopUsed’s retningslinjer.
MAN TopUsed udbyder en lang række af brugte køretøjer fra trailere, varevogne, busser til lastbiler. Derudover tilbyder MAN forskellige typer brugte køretøjer fra andre fabrikanter. 


- Det stempel er ensbetydende med overholdelse af strenge principper, som dækker sikkerhed og kvalitet, og gør det muligt for os, at tilbyde kunderne en yderligere vigtig service, når de køber køretøjer, siger Erik Boere.


Til at begynde med udrulles kvalitetsordningen i Tyskland, Østrig, Frankrig, Spanien, Italien og Polen. Resten af Europa, inklusiv Danmark, vil følge hurtigt efter.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst