Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Nyt bremsesystem på kranen øger præcisionen

Onsdag 21. februar 2018 kl: 09:37
Share  


Af: Redaktionen

Nyt bremsesystem på kranen øger præcisionen

Den danske kranproducent, HMF, har indført det hydrauliske bremsesystem SBC på alle sine HMF 2620-kraner samt andre mellemkategori kraner. Med det nye bremsesystem styrker HMF sin position inden for Lift-to-weight-ratio, og som front-runner inden for præcision


Nyt bremsesystem på kranen øger præcisionen
SBC (Slew Braking Control) betyder, at kranen rammer langt mere nøjagtigt samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med styrke eller levetid. HMF2620 kan stadig løfte det samme som før, men kan nå målet langt mere præcist, og dermed undgås spildtid.
 
Roskilde Festival får gavn af HMFs præcise kraner
Når dette års Roskilde Festival løber af stablen, og over 80.000 gæster skal bruge de nye toiletvogne, bliver det blandt andet gjort muligt ved hjælp af HMF2620. Kranen har været med til at levere og trække de mange meter lange rør, så der for første gang i år bliver træk og slip-toiletter. HMF2620 kranen har altså været med til, at de mange tusinde festivalgæster i 2018 får en endnu bedre festivaloplevelse.
 
Stor kundetilfredshed med forbedret effektivitet
I den bidende vinterkulde på Roskilde Dyreskue, fortæller vognmand Claus Steensen, hvordan han tydeligt har kunne mærke forskel i arbejdet med det nye bremsesystem. For eksempel beretter han om, at det nye styresystem gør det lettere at navigere kranen langs husvægge, da nøjagtigheden er langt større med SBC bremsesystemet. 


- Det nye hydrauliske bremsesystem er perfekt til mit arbejde. Jeg kan mærke en markant forskel fra det gamle, så jeg nu kan ramme langt mere præcist, siger Claus Steensen, som har været kunde hos HMF siden 2003.
 

Om SBC-bremsesystemet
SBC kontrollerer de dynamiske svingninger, der opstår på kraner med svingcylinder, når en svingbevægelse med last bliver standset. Hurtige svingbevægelser bliver effektivt og præcist bremset uden eftersvingninger, og arbejdet kan udføres hurtigere og slitage mindskes. Fordelen er størst ved intensiv brug som eksempelvis grabkraner, da de oftest kører meget hurtigt og har hurtige opbremsninger. SBC vil ikke være påkrævet ved normal, moderat krandrift.


SBC Systemet er foreløbig implementeret på mellemkraner med Scanreco radiofjernstyring og Danfoss PVG32 styreventil i størrelserne HMF1820K-RCS, HMF2120K-RCS og HMF2620K-RCS.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst