Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havnen i Fredericia bliver udskibningshavn for metalskrot

Tirsdag 20. februar 2018 kl: 10:33
Share  


Af: Redaktionen

Én af Danmarks store genvindingsvirksomheder, Bradal’s Produkthandel ApS i Silkeborg, flytter oplagringen og udskibningen af genbrugsjern til Fredericia Havn. Bradal´s Produkthandel forarbejder og forhandler genbrugsjern til markeder i hele Europa, og virksomhedens eksport og import af produkter vil over de næste år foregå via Fredericia Havn

En afgørende konkurrenceparameter for den danske genvindingsbranche er pris og mængde, og ved at flytte oplagringen og udskibningen af genanvendeligt jern til Fredericia Havn får Bradal´s Produkthandel nogle konkurrencemæssige fordele. 


- På Fredericia Havn får vi adgang til kajnært areal direkte ud til 15 meter vand, og det giver os mulighed for at samle godset på større skibe på helt op til 30.000 ton og få det udskibet til vores hovedmarked i Tyrkiet, som er verdens største forbruger af genanvendeligt jern. Vi kan dermed konkurrere med de største aktører i Europa, siger Thomas Bradal, der er administrerende direktør i Bradal’s Produkthandel ApS.


ADP A/S er i gang med en udvikling, hvor arealer og faciliteter på Fredericia Havn bliver tilpasset til nye aktiviteter og stigende mængder af gods fra eksempelvis genvindingsindustrien. 


- Vi ser i øjeblikket en tendens til, at stigende godsmængder konsolideres i de store europæiske transportkorridorer. Netop på grund af Fredericia Havn’s centrale beliggenhed i forhold til internationale markeder, vores vanddybde og den nemme adgang til motorvejsnettet udvikler vi havnens arealer og faciliteter til fremtidens godstrømme, siger Rune Dalgaard Rasmussen, der er CCO i ADP A/S. CCO - Chief Commercial Officer - kan oversættes til slags- og marketingdirektør.


Bradal`s Produkthandel ApS og ADP har indgået en længerevarende aftale, som betyder, at Silkeborg-virksomheden over de kommende år kan konsolidere deres import- og eksport-aktiviteter i Fredericia.


- Vi ser frem til samarbejdet med ADP, og det har været afgørende for os at få en samarbejdspartner, som har investeringsvillighed og som kan tilbyde os en totalløsning i forhold til håndtering, oplagring og udskibning af genanvendeligt jern, siger Thomas Bradal.


Den første prøveudskibning finder sted i løbet af marts og vil samtidig være optakt til klargøring af arealer og faciliteter.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst