Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havnen i Fredericia bliver udskibningshavn for metalskrot

Tirsdag 20. februar 2018 kl: 10:33
Share  


Af: Redaktionen

Én af Danmarks store genvindingsvirksomheder, Bradal’s Produkthandel ApS i Silkeborg, flytter oplagringen og udskibningen af genbrugsjern til Fredericia Havn. Bradal´s Produkthandel forarbejder og forhandler genbrugsjern til markeder i hele Europa, og virksomhedens eksport og import af produkter vil over de næste år foregå via Fredericia Havn

En afgørende konkurrenceparameter for den danske genvindingsbranche er pris og mængde, og ved at flytte oplagringen og udskibningen af genanvendeligt jern til Fredericia Havn får Bradal´s Produkthandel nogle konkurrencemæssige fordele. 


- På Fredericia Havn får vi adgang til kajnært areal direkte ud til 15 meter vand, og det giver os mulighed for at samle godset på større skibe på helt op til 30.000 ton og få det udskibet til vores hovedmarked i Tyrkiet, som er verdens største forbruger af genanvendeligt jern. Vi kan dermed konkurrere med de største aktører i Europa, siger Thomas Bradal, der er administrerende direktør i Bradal’s Produkthandel ApS.


ADP A/S er i gang med en udvikling, hvor arealer og faciliteter på Fredericia Havn bliver tilpasset til nye aktiviteter og stigende mængder af gods fra eksempelvis genvindingsindustrien. 


- Vi ser i øjeblikket en tendens til, at stigende godsmængder konsolideres i de store europæiske transportkorridorer. Netop på grund af Fredericia Havn’s centrale beliggenhed i forhold til internationale markeder, vores vanddybde og den nemme adgang til motorvejsnettet udvikler vi havnens arealer og faciliteter til fremtidens godstrømme, siger Rune Dalgaard Rasmussen, der er CCO i ADP A/S. CCO - Chief Commercial Officer - kan oversættes til slags- og marketingdirektør.


Bradal`s Produkthandel ApS og ADP har indgået en længerevarende aftale, som betyder, at Silkeborg-virksomheden over de kommende år kan konsolidere deres import- og eksport-aktiviteter i Fredericia.


- Vi ser frem til samarbejdet med ADP, og det har været afgørende for os at få en samarbejdspartner, som har investeringsvillighed og som kan tilbyde os en totalløsning i forhold til håndtering, oplagring og udskibning af genanvendeligt jern, siger Thomas Bradal.


Den første prøveudskibning finder sted i løbet af marts og vil samtidig være optakt til klargøring af arealer og faciliteter.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Er præventiv tætning af dæk lovlig?
- Brugeren har pligt til at få repareret dækket permanent
- Mejlby-vognmand har fået nye fire-akslet
- - Det var ikke helt uventet
- Vognmand på Bornholm har fået ny opbygning fra HMF
- Arbejdtilsynet forklarer forskellige aktørers ansvar ved vejarbejde
- E-handel transformerer byerne
- Transportorganisation giver oplysninger om PostNord-underskud videre til advokat
- Maersk Container Industry lukker sin containerfabrik i Chile
- Vognmandsorganisation skriver til Konkurrencestyrelsen om forholdene i PostNord Logistics
- - Det er en meget klog beslutning
- DAF får ny direktør for Skandinavien og Holland

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst