Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Aarhus Letbane får ny formand

Tirsdag 13. februar 2018 kl: 12:45
Af: Redaktionen

Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere konservativt medlem af Aarhus Byråd, Steen Stavnsbo, indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S. Han skal afløse Umove-direktør Johnny B. Hansen, der har valgt at stoppe


Borgmester Jacob Bundsgaard og regionsrådsformand Anders Kühnau er enige om at indstille den 53-årige Steen Stavnsbo som ny formand for Aarhus Letbane. Sagen skal nu behandles politisk i Aarhus Byråd.


Jacob Bundsgaard og Anders Kühnau fremhæver Steen Stavnsbo som en stærk, rutineret og engageret formand med solid erfaring fra både privat og offentlig virksomhed.


Steen Stavnsbo er professionelt bestyrelsesmedlem i flere danske såvel som udenlandske virksomheder samt bestyrelsesmedlem i Erhverv Aarhus og netop afgået byrådsmedlem i Aarhus Kommune, hvor han blandt andet sad i Teknisk Udvalg. Steen Stavnsbo har desuden en lang international karriere bag sig som topleder i danske og udenlandske virksomheder.


- Mit fokus som formand vil i allerførste omgang være, at vi får sikret en klar og troværdig tidsplan for færdiggørelsen af etape 1 og at vi hurtigst muligt har letbanedrift til både Odder og Grenå. Der er en forståelig utålmodighed, og vi skal derfor sikre en god løbende kommunikation. Her vil jeg gerne spille en central rolle i dialogen med de berørte kommuner og regionen samt de statslige Instanser, siger Steen Stavnsbo og fortsætter:


- Men herudover vil jeg også i et længere perspektiv lægge stor vægt på en styrket dialog med erhvervslivet og andre interessenter, så vi sikrer, at Letbanens kæmpe potentiale for at bidrage til udviklingen i Østjylland forløses fuldt ud.


Letbaneselskabet Aarhus Letbane I/S forestår anlæg, drift og vedligehold af Aarhus Letbane, og selskabet ejes af Aarhus Kommune og Region Midtjylland med hver 50 procent. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Påsken betød færre passgerer i lufthavn ved Aalborg
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- 2023 blev et tilfredsstillende år for Metroselskabet
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Bus- og togoperatør går kollektiv
- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Fredag 12. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Bane i Odsherred skal renoveres og have nye sveller

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst