Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      
TRANSPORTORGANISATION EFTER MØDE OM P-BEGRÆNSNING PÅ RASTEPLADSER:

- Ingen kan være tjent med restriktioner, der forringer forholdene

Torsdag 8. februar 2018 kl: 11:02
Share  


Af: Redaktionen

På et møde med transportminister Ole Birk Olesen (LA) onsdag i Transportministeriet, hvor en række transportorganisationer - deriblandt ITD - deltog, gjorde ITD’s formand Gert Jakobsen opmærksom på de konsekvenser, det vil få for erhvervet, hvis der indføres en tidsbegrænsning på rastepladser på motorveje, som Dansk Folkeparti blev enig med VLAK-Regingen om, skulle være en del af Finansloven for 2018

Transportminister Ole Birk Olesen havde indkaldt til mødet for at drøfte de problemstillinger, som en del af transportbranchens organisationer har rejst. På mødet deltog - ud over organisationerne - også transportordførere fra regeringspartierne og Dansk Folkeparti.


- Vi havde en god drøftelse med ministeren, som lyttede til de problemstillinger som erhvervet har rejst. Fra ITD’s side gentog vi, at forslaget vil have katastrofale konsekvenser for de enkelte chauffører, der får meget svært ved at afholde deres lovpligtige hvil. Når de ikke længere kan holde på rastepladserne tvinges de til finde alternative parkeringsmuligheder i for eksempel industrikvarterer langs motorvejsnettet uden ordnede forhold. Det kan ingen være tjent med, siger ITD’s formand Gert Jacobsen.


På mødet opfordrede ministeren organisationerne til at sende konkrete eksempler på konsekvenserne af en tidsbegrænsning med henblik på at skabe det bedst mulige beslutningsgrundlag.


- Vi håber, at der findes en løsning, som erhvervet kan leve med i praksis. Ingen kan være tjent med, at der indføreres restriktioner, der forringer forholdene for både chauffører og vognmænd, siger Gert Jakobsen.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kampen om det europæiske transporterhvervs fremtid er i fuld gang
- Politikerne skal vælges næste år
- - Der er stadigt sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft
- Iveco Daily blev Årets Varebil
- Finalisterne er klar til Årets Transportvirksomhed
- Vognmandsorganisation roser Færdselsstyrelsen i sag om særtransporter
- Færdselsstyrelsen har udsendt et notat om særtransport af vandretliggende gods
- Så er Vestfyn Trækker i gang
- Transportkoncern i Esbjerg kom ud af 2017 med underskud
- Fond deler igen penge ud
- Rejsegilde på Hirtshals Havn blev markeret med borgmesterord
- Mekaniker er blevet salgskonsulent hos Scania

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst