Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Affaldsvirksomhed rykker ind på Aalborg Havn

Onsdag 7. februar 2018 kl: 10:44
Share  


Af: Redaktionen

Aalborg Havn har indledt det nye år med en ny samarbejdspartner. Affaldsbehandlings- og ressourcevirksomheden RGS Nordic har overtaget Savannevej , der tidligere tilhørte det nu konkursramte IF Nedbrydning

- Når vi vælger at udvide med endnu et anlæg på Aalborg Havn, er det fordi vi ser en oplagt mulighed for at gøre en forskel for miljøet. Vi får her en grund med en god beliggenhed, der giver os gode muligheder for at håndtere byggeaffald herfra fremover. Vi ser frem til at styrke samarbejdet med Aalborg Havn, som vi kender særdeles godt - og som os selv prioriterer miljø og energi højt, siger regionsdirektør Jan Glerup fra RGS Nordic.


Fokus på genanvendelse 
RGS Nordic er specialister i at modtage og behandle jord og byggeaffald. Og fra 35 behandlingsanlæg i de nordiske lande håndterer virksomheden omtrent tre millioner ton jord, vand og bygningsaffald årligt. 


Med udvidelsen i det nordjyske forfølger RGS Nordic både sin vækststrategi om at være ledende aktør på sit felt i Norden - og sine visioner om at gøre en reel forskel for miljøet. Det sker blandt andet med afsæt i cirkulær økonomi, hvor jord og byggeaffald behandles, så det kan genanvendes i nye byggeprojekter.  


- Vi har fokus på at udnytte ressourcerne og holde dem i et konstant kredsløb, hvor materialerne kan bruges igen og igen. Når vi for eksempel knuser beton og lader den indgå i produktionen af ny beton, så har vi skabt en cyklus, der kan gentages igen og igen til stor gavn for miljøet, lyder det fra bæredygtighedschef Ebbe Naamansen fra RGS Nordic.


Visionært samarbejde
RGS Nordic har i forvejen et behandlingsanlæg på Rørdalsvej i Aalborg Øst, så Aalborg Havn og RGS Nordic kender hinanden i forvejen.


- Vi tror på, at vi i samspil med RGS Nordic kan gøre en forskel for miljøet. Derudover er vi glade for at udvide samarbejdet med en så anerkendt aktør i branchen som RGS Nordic, der med skarpe visioner for miljøet er en stor gevinst for havnen og for byen. Vi har kendt RGS Nordic igennem mange år, så vi ved, at vi her får en pålidelig og professionel samarbejdspartner, siger administrerende direktør Claus Holstein fra Aalborg Havn.


Aalborg Havn er i fuld gang med klargøring af grunden, så RGS Nordic kan rykke ind på havnen i løbet af foråret.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kampen om det europæiske transporterhvervs fremtid er i fuld gang
- Politikerne skal vælges næste år
- - Der er stadigt sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft
- Iveco Daily blev Årets Varebil
- Finalisterne er klar til Årets Transportvirksomhed
- Vognmandsorganisation roser Færdselsstyrelsen i sag om særtransporter
- Færdselsstyrelsen har udsendt et notat om særtransport af vandretliggende gods
- Så er Vestfyn Trækker i gang
- Transportkoncern i Esbjerg kom ud af 2017 med underskud
- Fond deler igen penge ud
- Rejsegilde på Hirtshals Havn blev markeret med borgmesterord
- Mekaniker er blevet salgskonsulent hos Scania

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst