Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havn samler og optimerer trailerparkering

Mandag 5. februar 2018 kl: 14:16
Share  


Af: Redaktionen

Et incitament for vognmand til at vælge Aalborg Havn fremfor andre havne er gode faciliterer og sikre parkeringsforhold. Derfor samler og forbedrer Aalborg Havn parkeringspladserne for lastvogne til glæde for havnens generelle udvikling og for de enkelte vognmænd og chauffører


- Den nye trailerparkeringsplads vil være indhegnet og overvåget, så sikkerheden er i top. Desuden vil der være toilet for pladsens brugere, og kommer du sent til havnen med dit køle-/frysegods, har du selv mulighed for at koble det til strøm, siger Rasmus Munk Kolind, der er account manager i Aalborg Havn Logistik A/S på Aalborg Havn, der er et regionalt logistikknudepunkt for transport via sø, skinner og vejnettet.


Hidtil har parkeringsmulighederne for lastbiler været fordelt på flere adresser på Østhavnen, og nogle pladserne er med grus og uden indhegning. Nu bliver pladserne samlet centralt og med optimale forhold. På sigt vil der være mulighed for yderligere udvikling i samarbejde med de forskellige terminaloperatører på havnen inden for container- og jernbanesegmentet. 


Havnen er i øjeblikket ved at forbelaste et 8.160 kvadratmeter stort område, der ligger i nærheden af lastvognscentret med tankanlæg og lastbilsværksted. Efter forbelastningsfasen lægges der fliser, og der sættes hegn og kameraovervågning op omkring pladsen. 


Centraliseringen giver samtidig plads til udvikling af de områder, hvor der hidtil har været trailerparkering.


- Det har udelukkende fordele at centralisere og optimere parkeringsforholdene. Sikkerheden forbedres til glæde for eksempelvis forsikringsforhold for det gods, der er på bilerne, chaufførerne får bedre faciliteter, og vi får mulighed for at udnytte nogle kajnære områder mere optimalt, siger Rasmus Munk Kolind og tilføjer, at det qua de nye services åbner op for nye muligheder for leasingselskaber, der kan lave deres forretning direkte på Aalborg Havn midt i et trafikknudepunkt, siger Rasmus Munk Kolind. 


Pladsen skal efter planen tages i brug 1. august. På kortet kan man se, hvor pladserne bliver samlet, og hvor den nye plads er projekteret til at ligge.  
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DSV vil give mere for aktierne i konkurrent
- Panalpina er i dialog med konkurrent om samarbejde
- Specialtog har slibestenene klar
- Hvor der er vilje, er der vej - og bane
- Femern A/S har modtaget tysk godkendelse
- Danmarks største containerhavn håndterede over en halv millioner containere
- Brennerpasset er lukket for togtrafik
- Dansk transportkoncern blive afvist i Alperne
- Femern-tunnelen er et af Europas vigtigste infrastrukturprojekter
- - Femern Bælt-forbindelsen får og vil få den nødvendige støtte fra EU
- Biler, energiprodukter og passagerer trak godsmængderne ned
- Antallet af vognleverandører svinder ind

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst