Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tysk logistik-koncern har fået ny Chief Operations Officer

Tirsdag 23. januar 2018 kl: 14:01
Share  


Af: Redaktionen

Jochen Müller tiltrådte ved årsskiftet stillingen som Chief Operations Officer (COO) for Dachser Air & Sea Logistics. Han afløser Thomas Reuter, som gik på pension i slutningen af 2017 efter 39 år hos Dachser. Jochen Müller kom til Dachser 1. oktober 2016 for at forberede sig på sine arbejdsopgaver som COO

Tysk logistik-koncern har fået ny Chief Operations Officer
Jochen Müller.
Som COO for Air & Sea Logistics og bestyrelsesmedlem vil Jochen Müller fortsætte Thomas Reuters arbejde. Hans primære opgaver omfatter en fortsat udvidelse af det interkontinentale sø- og luftfragtsnetværk og dets tilslutning til det europæiske vejnet via intermodal logistik.


Jochen Müller blev født i den tyske by Worms i 1964. Han blev medlem af bestyrelsen for Schenker Deutschland AG i 2011, hvor han var ansvarlig for luftfragten i det centraleuropæiske luftfragtsområde samt for salg (sø-/luftfragt) og logistik vedrørende globale virksomhedsflytninger, messer og sportsbegivenheder. 


Inden da var Jochen Müller administrerende direktør for Schenker’s britiske datterselskab med ansvar for vej-, sø- og luftfragt samt for messevirksomhed. 


- Jochen Müller har fordybet sig i vores virksomhedsstrukturer og har nu en omfattende forståelse af vores forretningsprocesser og de udfordringer, vi står over for på internationalt plan, siger Bernhard Simon, der er administrerende direktør (CEO) hos Dachser.


Afgående Thomas Reuter blev født i 1957. Han kom til Dachser i 1978 og blev bestyrelsesmedlem i starten af 2006. Han har været en af de drivende kræfter bag udviklingen af virksomhedens internationale forretning og opbygningen af et globalt netværk af sø- og luftfragtslokationer. 


I dag har Dachser Air & Sea Logistics 172 egne lokationer og over 4.000 medarbejdere, som genererede salg for omkring 1,5 milliarder euro i 2016. Thomas Reuter har planer om at blive i virksomheden i en rådgivende funktion, men vil rette sin opmærksomhed mod sager uden for Dachsers daglige drift. 


Thomas Reuter beholder blandt andet sin plads i bestyrelsen for det verdensomspændende luftfragtforbund WACO (World Air Cargo Organisation) og vil repræsentere Dachser’s interesser i joint venture-selskaberne Jet-Speed GmbH og NNR + Dachser GmbH.


Dachser, som er en familieejet virksomhed med hovedsæde i Kempten i Tyskland, er en af de førende logistikudbydere.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- To lastbilmærker dominerer hos de lette
- Tankvognsproducent har fået ny projektleder
- Scania har fået ny salgsmand på Sjælland
- Vestfyn trækker transportfolk til i weekenden
- Kinesisk producent af ny-energi-køretøjer skal levere lastbiler i Brasilien
- Udenlandske virksomheder skal melde dig til RUT- ellers vanker der tvangsbøder
- Udsatte unge besøgte transportorganisation i Padborg
- Vognmand i Vejle valgte wirehejs og kran fra Højbjerg
- Europa skal blive bedre til at genanvende affald
- Volvo tog april foran Scania
- Svenske lastbiler tegner sig for over halvdelen af de nye
- Bestanden af lastbiler er oppe på 42.873

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst