Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk-svensk postkoncern ændrer i ledelsen

Mandag 22. januar 2018 kl: 14:20
Af: Redaktionen

Den danske-svenske post- og logistik-koncern, PostNord, gennemfører en række ænringer i ledelsen. Ifølge PostNord sker det som et led i koncernens "fortsatte udvikling hen imod at blive fremtidens logistik- og kommunikationsvirksomhed (fysisk og digitalt)"


Annemarie Gardshol bliver ny chef for PostNord Sverige
Annemarie Gardshol udpeges som ny chef for PostNord Sverige. Annemarie Gardshol vil videreføre det omstillingsarbejde, der er foregået de seneste år, og udnytte den stærke vækst i e-handelslogistik. Derudover vil hun fokusere på at forbedre virksomhedens kvalitet og image samt arbejde for et større medarbejderengagement. 

Annemarie Gardshol har arbejdet i PostNord-koncernen siden 2012 og kommer fra PostNord Strålfors Group, hvor hun har været administrerende direktør i tre år. Hun har tidligere haft ansvaret for PostNords strategiarbejde. I 2014 blev hendes opgaver udvidet til også at omfatte PostNords aktiviteter i eCommerce & Corporate Clients. Inden hun kom til PostNord har hun haft forskellige ledende stillinger hos Gambro og McKinsey. Hun har siden 2015 været medlem af bestyrelsen i SCA AB og siden 2017 i Essity AB, som begge er noteret på NASDAQ Stockholm.


Anders Holm får ny rolle i koncernen
Anders Holm, nuværende chef for PostNord Sverige, bliver chef for Corporate Clients, International Linehauls og Toldbehandling samt PostNord Finland.


Ylva Ekborn bliver administrerende direktør for PostNord Strålfors Group
Ny administrerende direktør for PostNord Strålfors Group bliver Ylva Ekborn. Hun tiltrådte som administrerende direktør i PostNord Strålfors Sverige i september 2016. Ylva Ekborn kom fra Eniro, hvor hun var chef for det nordiske forretningsområde Voice og administrerende direktør i 118118. Hun har tidligere bl.a. arbejdet for Ebay, Synovate, og McKinsey. Hun fortsætter i begyndelsen også i sin tidligere stilling som administrerende direktør for PostNord Strålfors Sverige.


Finn Hansen forlader koncernledelsen
Finn Hansen forlader PostNords koncernledelse for som tidligere meddelt at gå på pension i år. Finn Hansen arbejder med en række prioriterede initiativer, indtil han forlader virksomheden. Jan Starrsjö, koncernens chef for strategi og salgsprocesser, får ansvaret for HR-forhold i PostNords koncernledelse.


Annemarie Gardshol, Ylva Ekborn og Anders Holm indtræder i PostNords koncernledelse og refererer til Håkan Ericsson, koncernens administrerende direktør. Antallet af medlemmer i koncernledelsen vil dermed være uændret.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst