Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Fynsk rejseportal vokse i et uændret marked

Mandag 22. januar 2018 kl: 14:06
Share  


Af: Redaktionen

Nye tal fra Hamborg Lufthavn viser, at antallet af danske rejsende, der vælger at rejse via den nordtyske lufthavne, ligger stabilt de seneste år. Men det uændrede antal dækker over vækst for en fynske rejseportal, som siden 2011 har formidlet rejser via den tyske lufthavn


Det drejer sig om rejseportalen skovrejser.dk, der gik i luften i 2011 og siden har oplevet en konstant fremgang i efterspørgslen. En af årsagerne til fremgangen skal ifølge Henrik Skov findes i det mere globale mindset hos danskerne. 


- Vi oplever at rejsende i dag har et meget mere internationalt mindset. Vores kunder betragter det ikke som mere besværligt at tage til Hamborg end København, siger Henrik Skov fra skovrejser.dk og peger på, at når det antallet af rejsende alligevel ikke er fortsat med at stige, skyldes det et omfattende vejarbejde uden for Hamborg, som har stået på det meste af 2017.


Efter flere år med stigninger ser væksten antallet af danske rejsende ud til været fladet ud. Tal fra Hamborg Lufthavn viser at antallet af rejsende fra Danmark i 2017 var på 280.000 - det samme som de to foregående år.


Hos den fynske rejseportal skovrejser.dk, der formidler rejser fra tyske rejsebureauer netop via Hamborg, ser man ikke opbremsningen i søgningen til Hamborg Lufthavn, som et udtryk for at den øvre grænse er nået - tværtimod.


- Hos os har vi ikke oplevet den samme stagnation. Vi har haft en stigning på 50 procent i antallet af solgte rejser med afgang fra Hamborg i forhold til 2016, og tredoblet vores resultat. Særligt i efteråret oplevede vi en stigning i efterspørgslen efter traditionelle feriedestinationer som Tyrkiet, Grækenland, De Kanariske Øer og Ægypten, siger Henrik Skov og fortsætter:


- Verden er på alle måder blevet mindre. I dag shopper vi rundt på Internettet og gør brug af den øgede konkurrence til at finde de bedste tilbud. Det gør sig også gældende i rejsebranchen, og med priser der er op til 40 procent lavere, drager de tyske rejsebureauer stor fordel af, at danskerne lige så gerne flyver fra Hamborg.


Med afslutningen af vejarbejdet og et fortsat vækst i antallet og udvalget af flyruter, spår Henrik Skov at væksten i danskere, der starter deres ferie med afgang i Hamborg, vil stige i 2018.


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Flyforbindelsen mellem Aarhus og München bliver beskåret
- Alsisk flyselskab åbner online check in
- Piloter hos irsk lavprisselskab strejker
- Shipping-koncern i Esbjerg forlænger aftale med vigtig kunde
- Dachser-prisen 2018 blev uddelt ved Supply Chain Leaders Forum i København
- Skandinavisk flyselskab fløj med 2,8 millioner passagerer i august
- Billund får flere flyafgange til Riga
- København er vært for ITS-kongres
- Lufthavn ved Aarhus er vokset 60 procent målt på passagertal
- Shipping-koncern sætter nye folk i front for sø, luft og vej
- Limfjordslufthavn har haft den hidtil bedste sommer
- Københavns Lufthavne A/S får ny kommunikationsdirektør

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst