Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Nettet er fyldt med spændende gods

Fredag 19. januar 2018 kl: 11:09
Share  


Af: Redaktionen

Internet of Things skal gøre nordisk producent af transportudstyr førende inden for intelligent godshåndtering

Finske Cargotec får nu adgang til IoT-dækning (Internet of Things) i hele verden for at sikre bedre internationalt samarbejde og intelligent vedligeholdelse af transportudstyr - eksempelvis lastbilmonterede kraner, terminaludstyr og udstyr til skibe - gennem ny treårig aftale om verdensomspændende IoT-dækning med it- og teleselskabet Orange Business Services


IoT-løsningen skal hjælpe Cargotec med at blive førende globalt inden for intelligent lasthåndtering og sikre fremtidens transport af gods, hvor der hver dag fragtes millionvis af forsendelser lokalt og på tværs af landegrænser. 


Cargotec har hovedkvarter i Finland og er leverandør af transportløsninger inden for tre områder. Disse inkluderer software og services til havne, fragtterminaler og distributionscentre (Kalmar), løsninger til kunder inden for transport og levering på land (Hiab), samt løsninger og tjenester til søtransport og offshore godshåndtering (MacGregor).


Det er Cargotecs mål at blive førende inden for intelligent lasthåndtering på verdensplan, hvilket kræver sommenkobling og mulighed for at sende data frem og tilbage under alle faser af en transportopgave. Med IoT-løsningen fra Orange bliver der integreret intelligens direkte i Cargotecs udstyr med mulighed for bedre at koordinere den daglige drift samt overvåge og vedligeholde materiel gennem data, så det kan repareres eller udskiftes, før der opstår problemer. 


Den nye løsning består blandt andet af en dedikeret IoT-platform og SIM-kort, der giver forbindelse til 220 lande. Dette skal hjælpe Cargotec med at udvikle nye digitale, data-drevne services og indsigter for at forbedre effektiviteten internt og overfor deres kunder.   


- For at blive førende på verdensplan inden for intelligent godshåndtering er det altafgørende for os at have en adgang til en pålidelig IoT-infrastruktur med global dækning og lokal support baseret på en attraktiv forretningsmodel. Det er derfor, at vi valgte at arbejde samme med Orange Business Services, siger Soili Mäkinen, der er CIO i Cargotec.


- Cargotec arbejder hårdt på at øge deres forretning gennem et stærkt kundefokus og smarte IoT-tjenester, som er afgørende for deres forretningsudvikling. Vi er meget glade for at være blevet valgt som deres leverandør, så vi kan hjælpe med at indfri deres ambitioner om at forandre godshåndtering globalt, siger Fabrice de Windt, der er senior vicepræsident, Europa i Orange Business Services.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DI Transport kommenterer havenudvikling som en afvikling
- Den rammer plet
- Færgerederi på Øresund skifter navn
- Politikerne i Kolding vil ændre byens havn
- EU-Parlamentets transportudvalg siger ja til frihandelsaftale med Japan
- Danske Rederier kalder Brexit-aftale for godt nyt
- Shippingfirma var alene formidler over for et handelsfirma
- Nyt digitalt værktøj skal ruste virksomheder til Brexit
- Gratis erhvervsfragt med færge er i strid med loven
- Øget samhandel mellem Afrika og EU kræver gode vilkår for skibsfarten
- Maritime virksomheder rekrutterer via sociale medier
- Ny superfærge til Kattegat er sat i søen i Australien

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst