Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dachser i Danmark har fået ny mand i det øverste førerhus

Torsdag 18. januar 2018 kl: 12:20
Share  


Af: Redaktionen

Peter Hut, der er 38 år, overtog fra årsskiftet stillingen som General Manager European Logistics Hvidovre hos Dachser Denmark A/S. Han har afløst René Sidor, som er tiltrådt stillingen som Managing Director for Dachser Nordic A/S

Dachser i Danmark har fået ny mand i det øverste førerhus
Peter Hut har en kandidatgrad i International Business Development fra Syddansk Universitet og har tilegnet sig en bred vifte af erfaring inden for transportsektoren. Senest kommer han fra stillingen som Branch Manager for Dachser Sweden AB i Göteborg, som også fungerer som hovedsæde i Sverige.


Peter Hut har arbejdet hos Dachser, siden han var 22. Han begyndte sin karriere hos Dachser i Kolding i 2002. Efter endt uddannelse bød muligheden sig for at blive en del af hovedsædet hos Dachser i Kempten i en stilling som Country Support Nordic. Den sydtyske by blev hans hjem i tre år, hvorefter Danmark igen kaldte, da Dachser havde opkøbt A/S Ove Haugsted. 


Som led i udviklingen af Hvidovre-filialen blev han tilbudt stillingen som Quality Manager i 2006. Her skulle han være med til at støtte udviklingen ved at optimere og styrke de nye strukturer og processer i overgangen fra Haugsted til Dachser. I 2008 blev stillingen udvidet til at gælde for hele Skandinavien, hvorfor han som Quality Manager Nordic bidrog til udviklingen af kontorerne i Norge og Sverige.


I 2014 kunne Dachser slå dørene op til en ny filial i Göteborg med Peter Hut ved roret som Branch Manager. Den svenske filial på Arendals Allé  i Göteborg omfatter en 1.750 kvadratmeter stor omlastningshal med 15 porte samt 850 kvadratmeter kontorlokaler, hvilket var en kæmpe investering for Dachser i Skandinavien. Resultatet har været yderligere vækst for Dachser i Sverige, og i 2016 kunne Peter Hut og resten af Dachser glæde sig over et flot turn-around for hele Dachser Sweden AB.


Peter Hut er endnu en gang vendt hjem til Danmark, hvor han har afløst René Sidor (61 år) som General Manager European Logistics for Dachser Denmark A/S i Hvidovre. René Sidor har haft stillingen siden 1. juli 2014, men er nu tiltrådt stillingen som Managing Director for Dachser Nordic. 


- Peter Hut har leveret enestående resultater i Sverige i sin tid som Branch Manager i Stockholm og Göteborg. Han har været med til at styrke de svenske teams og skabe holdbare resultater for Sverige. Han er god til at implementere forandringsstrategier, og han har en evne at skabe en tilpasningsdygtig og effektiv organisation. Jeg er sikker på, at vores filial i Hvidovre vil være i gode hænder hos ham som General Manager, siger René Sidor.


Nordens eksistens på Dachser-landkortet har udvidet den verdensomspændende logistik-koncerns europæiske netværk og servicemuligheder. I dag eksisterer der i alt otte filialer i Skandinavien. Dachser Nordic har over 400 medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Heraf er ca. 120 medarbejdere beskæftiget på hovedkontoret i Hvidovre og ca. 85 medarbejdere beskæftiget i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik.


Om Peter Douwe Hut

Født: 
 • 1979
Uddannelse: 
 • Cand.merc i International Business Development ved Syddansk Universitet i 2004
Karriere: 
 • 2002-2004 ansat som studiemedhjælper hos Dachser i Kolding.
 • 2004-2006: Country support Nordic, Dachser HQ i Kempten
 • 2006-2008: Quality Manager Hvidovre, Dachser Denmark
 • 2008-2013: Quality Manager Nordic, Dachser Nordic
 • 2013-2014: Interim Branch Manager Stockholm, Dachser Sweden
 • 2014-2017: Branch Manager Göteborg, Dachser Sweden
 • 2018-: General Manager Hvidovre, Dachser Denmark
Privat: 
 • Gift med Ewa, der er aktuar og arbejder som Account Manager ved Chaucer Underwriting. Bor i Kgs. Lyngby nord for København.

Om Dachser:
 • Dachser, en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland, er blandt de førende logistikvirksomheder i Europa
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Anbefalingerne skal omsættes til handling
- Vækstteamrapport anbefaler masterplan for infrastruktur
- Det er et vigtige skridt på vejen mod fair konkurrence
- Skab bedre rammer for handels- og logistikvirksomheder i
- DI Transport hilser rapport fra vækstteam velkommen
- MAN har fået nyt serviceværksted i Sverige
- Transport- og logistikkoncern sætter højere mål for CO2-udledning
- Vej-alliance kommer med erklæring
- 50-årig mand kørte op bag i lastbil
- Skagen Havn har sendt udvidelse i udbud
- Gult lys betyder stop
- Den servicerede bil holder i den grønne zone

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst