Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Uddannelsesorganisation får en national uddannelsesdirektør

Mandag 15. januar 2018 kl: 11:43
Share  


Af: Redaktionen

Uddannelseorganisationen Dekra, der tilbyder en række forskellige uddannelser på transportområdet, har udnævnt Thomas Silfen til National Uddannelsesdirektør. Udnævnelsen er et skridt på Dekra’s vej mod at sikre den fortsatte kvalitetsudvikling af hele Dekra Danmarks uddannelsesprogram

Uddannelsesorganisation får en national uddannelsesdirektør
Thomas Silfen er udnævnt til National Uddannelsesdirektør i Dekra.
Thomas Silfen har mange års ledelses- og pædagogisk erfaring bag sig og går fra rollen som Pædagogisk Udviklingschef i Dekra til at få det overordnede ansvar for alle Dekras uddannelsesinitiativer.

 
Thomas Silfen vil fremadrettet repræsentere Dekra over for samarbejdspartnere inden for uddannelsesområdet og udstikke retningslinjerne i forhold til undervisningen - herunder den pædagogiske og didaktiske praksis.
 

- Dekra skal være kendt som en innovativ uddannelsespartner, der hele tiden er nysgerrig på, hvad vi kan gøre bedre, siger Thomas Silfen og fortsætter:


- Vi vil sætte tiltag i gang, der vil være kvantespring inden for uddannelsesområdet - og inddrage nye teknologier og pædagogiske værktøjer til gavn for den totale kundeoplevelse.


Udnævnelsen af Thomas Silfen som National Uddannelsesdirektør skal sikre, at Dekra, i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere tilvejebringer markedets bedste uddannelsestilbud inden for transportområdet.
 

Peter Laursen, koncerndirektør i Dekra, er særdeles spændt på samarbejdet.


- Thomas Silfen vil sikre, at Dekra fortsat kan være den førende nationale spiller på uddannelsesområdet for faglærte og ufaglærte i transport- og logistiksektoren, siger Peter Laursen og fortsætter:


-  Vi har en kæmpe mulighed foran os, hvor Industri 4.0 også vil betyde digitalisering af undervisning, som vil sætte spændende nye krav til vores produkter, services og medarbejderes kompetencer. Thomas Silfen og resten af teamet i Dekra i Danmark og internationalt er af den helt rigtige støbning, til at få dette til at ske er jeg sikker på.
 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Anbefalingerne skal omsættes til handling
- Vækstteamrapport anbefaler masterplan for infrastruktur
- Det er et vigtige skridt på vejen mod fair konkurrence
- Skab bedre rammer for handels- og logistikvirksomheder i
- DI Transport hilser rapport fra vækstteam velkommen
- MAN har fået nyt serviceværksted i Sverige
- Transport- og logistikkoncern sætter højere mål for CO2-udledning
- Vej-alliance kommer med erklæring
- 50-årig mand kørte op bag i lastbil
- Skagen Havn har sendt udvidelse i udbud
- Gult lys betyder stop
- Den servicerede bil holder i den grønne zone

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst