Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Logistik-messe vækker interesse

Tirsdag 9. januar 2018 kl: 08:45
Share  


Af: Redaktionen

I maj har MESSE C Fredericia premiere på MOVE 2018, der er Danmarks nye fagmesse for logistikbranchen. En stor forhåndsinteresse tyder på, at MOVE rammer plet som et udstillings- og konferencekoncept for fremtiden, når det gælder den del af transporterhvervet. MOVE 2018 i Fredericia skal samle branchen til et fælles blik på de mange udfordringer - både nationale og globale - der venter i fremtiden

- Vi oplever en meget positiv bevågenhed fra aktører og interessenter, der har en vital interesse i logistikbranchens fremtid i Danmark, og det er netop dem, MOVE henvender sig til, siger Jørgen Kronborg, der er projektleder i MESSE C.


Han understreger, at MOVE også vil have et EU- og et globalt udsyn.


- Vi er gode til logistik i Danmark, og vi ligger blandt andet centralt på Scan-Med korridoren, der trækker en linje fra den russiske grænse til Middelhavet. Vi er forbundet til resten af verden via de 3.000-4.000 lastbiler, der dagligt krydser Danmarks grænse, foruden skibe, fly og tog i stort tal. Men vi kan og skal ikke alene fokusere på Danmark, når vi taler logistik. Vi er helt og aldeles afhængige af, hvad der sker i verden omkring os, siger Jørgen Kronborg.


Ifølge projektlederen ligger der både muligheder, udfordringer og endda trusler og venter uden i den virkelige verden.


- De rigtig store spillere på logistikmarkedet er ikke danske. Dem er man tvunget til at forholde sig til som dansk aktør. Man må også reagere på de strømninger, der udspringer af et ændret forbrugermønster, og deraf følgende krav til både godsmængder, leveringssikkerhed, leveringshastigheder med videre, siger han.


I det perspektiv er der åbenlyse fordele ved, at logistikbranchen i Danmark rykker sammen i bussen. Ingen kan klare sig alene i konkurrencen overfor de kræfter, der buldrer frem i verden omkring os. Men typisk er det nødvendige overblik og udsyn begrænset for den enkelte interessent og aktør, der ofte er optaget af den daglige drift og måske ikke har de nødvendige ressourcer til at følge udviklingen og tænke bredt og langsigtet. Det skal MOVE 2018 gerne bidrage til at ændre.


- Når man som besøgende - eksempelvis som ejer eller ansat i en logistikvirksomhed -  forlader MOVE 2018, skal man meget gerne være blevet "rusket lidt op" og være inspireret til at tænke over sin virksomhed eller sit job i relation til logistikbranchens nære og fjerne fremtid, mener Jørgen Kronborg, der peger på, at MOVE's eksistensberettigelse er at samle et felt af udstillere og sætte et konferenceprogram op, der sammen indkredser nogle af de både nære og mere langsigtede temaer og udfordringer, som logistikbranchen har foran sig nationalt og globalt.


- Vi håber, rigtig mange branchefolk vil komme og blive inspireret af den viden, der spredes fra scenerne i konferenceprogrammet, og det værktøj, der kan løse nogle af udfordringerne, repræsenteret ved en bred vifte af udstillere, der har konkrete bud på forskellige løsninger i logistikbranchen, siger Jørgen Kronborg. 


Han betoner, at både konference- og udstillingsdelen vil afspejle temaerne.


- Vi er i kontakt med mange spændende udstillere og indlægsholdere, der alle brænder efter at bidrage til viden og inspiration overfor de besøgende fra alle dele af logistikbranchen. Besøgsmålgruppen er blandt andre repræsentanter fra vognmænd, warehouse/lager, havne/maritime erhverv, uddannelse, TPL, digitalisering og automatisering, investering, E-commerce med videre, fremhæver Jørgen Kronborg og tilføjer, at der stadig er ledige pladser, hvis man ønsker at udstille.


Om MOVE 2018 i Messe C i Fredericia
  • Temaerne på MOVE 2018 vil primært være E-commerce, modalitet, warehouse/lager, TPL, digitalisering, Industri 4.0, medarbejdere, infrastruktur - til lands og til vands, EU, teknologier og sikkerhed/jura
  • MOVE 2018 løber af stablen 2.-3. maj
 
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Der er behov for massive investeringer i infrastruktur
- - Det er et skridt i den helt forkerte retning
- Tiden er løbet fra et fuldstændig grænseløst Europa
- Sværlasttraileren kan blive næsten dobbelt så lang
- Det er tilfredsstillende, men ikke prangende
- Program skaber en farverig oversigt over konsekvenser
- Alle større norske byer skal slippe for CO2 fra transportkoncern
- PostNord vælger ny vejhjælpspartner
- 
Femern A/S rekrutterer ingeniører i verdensklasse
- Vognmand med speciale i kranarbejde har fået ny Effer-model
- Flere albanere har forsøgt at rejse illegalt fra Esbjerg til Storbritannien
- Bulk-transportfirma i Aabenraa har fået ny fire-akslet tiptrailer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst