Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Molslinjen har solgt rekordmange færgebilletter til jul og nytår

Onsdag 20. december 2017 kl: 11:10
Af: Redaktionen

Billetsalget lægger op til rekordjul hos rederiet Molslinjen, der kan konstatere, at aldrig tidligere har så mange sikret sig en billet til rejsen over Kattegat mellem 20. og 30. december

På nuværende tidspunkt ligger salget af billetter til juletrafikken over Kattegat 15 procent højere end på samme tidspunkt sidste år. 


- Det er jo altid farligt at glæde sig for tidligt, men lige nu ser det ud til, at vi får den største julegave, vi nogensinde har fået. Vi har oprustet med nye færger og flere afgange og har løbende tilpasset vores produkt ud fra gæsternes behov. Det tror jeg er forklaringen på de glædelige udsigter, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard. 
 

Det er billetsalget til færgerejser mellem Jylland og Sjælland på dagene fra 20. til 30. december, der har fået et pænt nøk opad sammenlignet med sidste år. Dermed opretholder Molslinjen sin sprøde tradition for julerekorder. Antallet af julerejsende på Kattegat har været støt stigende hvert eneste år og er faktisk fordoblet siden 2011. Sidste år ved juletid satte rederiet også en anden rekord. Således blev 23. december 2016 den hidtil største enkeltstående julerejsedag hos Molslinjen nogensinde. 


Molslinjen kan også konstatere, at det går godt med rederiets busaktiviteter med Kombardo Expressen, som bliver kørt af busselskabet Herning Turist.

Molslinjen noterer, at der er rift om busbilletterne til Kombardo Expressen, der blev sat på hjul i juli i år. Især 22. og 23. december er populære busdage, og Kombardo Expresseen melder på nuværende tidspunkt om få buspladser på de to dage op mod jul. Samme to dage ser lige nu ud til også at blive de største rejsedage på Kattegat. 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst