Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Olieselskab øget kampen mod brændstofsvind

Fredag 24. november 2017 kl: 16:02
Af: Redaktionen

Brændstofsvind er fortsat et problem for landets vognmænd, som jævnligt oplever, at deres dieselkort bliver misbrugt, selvom sikkerheden de sidste år er blevet opgraderet markant. Derfor lancerer olieselskabet YX Erhverv nu endnu et tiltag - Kortløs tankning - på selskabets truck-anlæg

- Vi oplever fortsat misbrug af vognmændenes dieselkort på trods af diverse foranstaltninger, og derfor introducerer vi nu endnu et tiltag, der skal øge sikkerheden yderligere. Med kortløs tankning fjerner vi den største risiko - nemlig kortet, og indfører i stedet et nyt system på vognmændenes telefoner. Hvis tyvene ikke har et kort at stjæle, men derimod skal have fat i en låst telefon, bliver det automatisk også sværere for dem at misbruge virksomhedens brændstofkonto, siger Claus Gottlieb, der er direktør i YX Erhverv.


Med det nye sikkerhedstiltag skal vognmændene altså tanke med deres telefon i stedet for et plastickort. Det gør de ved at sende en SMS til YX, herefter får chaufføren tilsendt en kode som skal indtastes på terminalen, så fortsætter transaktionen som man kender den.


Kundens hverdag skal være nemmere
YX Erhverv gør med kortløs tankning det traditionelle kort og pinkode overflødig og sikrer kundens sikkerhed yderligere. En løsning, som samtidigt kan gøre kundernes hverdag så effektiv og bekymringsfri som muligt.


- Vi er tilfredse med at lancere endnu et initiativ for at mindske brændstofsvindet. Vi ønsker at gøre kundens hverdag nemmere og øge deres bundlinje ved at undgå dieselsvind. Ved at ændre måden, der tankes på, tager vi endnu et skridt i den rigtige retning, men for os er hver kunde unik, så vi fortsætter med at udvikle løsninger, siger Claus Gottlieb.


Den nye sikkerhedsløsning bliver indført i januar næste år og forventes at inkludere samtlige YX’s truckstationer landet over, der er forbeholdt erhvervskunder med brændstofkort. Udover den kortløse betaling har YX Erhverv tidligere også indført sikkerhedstiltag som videoovervågning, to-kort-systemer og ‘Alarm 24/7’, Købsmax, Geografisk spærring, Tidsbegrænset spærring og Kilometer Alarm.


Om YX Erhverv
YX Erhverv er en del af YX Danmark A/S, som desuden består af YX Landbrug og YX Fyringsolie. YX Danmark A/S er en del af Reitangruppen A/S, som også ejer de landsdækkende kæder Rema 1000 og 7-Eleven.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst