Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Pakkedistributør investerer over 100 millioner i Danmark

Torsdag 23. november 2017 kl: 12:12
Af: Redaktionen

Den hollandsk baserede pakkedistibutør, GLS, har op til julesæsonens store mængder af pakker, udvidet sit største depot i København. GLS har brugt omkring 60 millioner kroner på en ekstra fjerde bygning og et nyt sorteringsanlæg, der blev taget i brug i sidste uge. Depotet kan dermed håndtere op til 50 procent flere pakker. Samtidig er GLS gået i gang med at udvide depoterne i Odense og Herning


Den gennemførte udvidelse af depotet i København er første skridt i en stort anlagt udbygning, der omfatter flere af GLS' syv depoter i Danmark. 


- Det er et skridt, der styrker GLS netværket betydeligt, da over 40 procent af alle de pakker, som vores kunder sender, kommer omkring København, siger Karsten Klitmøller, der er General Manager hos GLS Denmark.


- Udvidelsen i København og de igangsatte investeringer i Odense og Herning sikrer, at vi fortsat kan yde vores kunder en meget høj kvalitet - både nu, på det tidspunkt af året, hvor der sendes allerflest pakker - og i en fremtid med stadigt flere pakker, siger Karsten Klitmøller videre.


GLS’ nye terminal i Høje Tåstrup er med en ny forbindelse koblet sammen med de eksisterende bygninger. Dermed er der skabt ét stort sammenhængende kompleks, så GLS vil kunne håndtere op til 50 procent flere pakker på depotet, der er på 12.500 kvadratmeter. Samtidig er antallet af porte øget med 50 til over 300, så alle chauffører har fået deres egen plads, hvilket gør det meget hurtigere at læsse og losse bilerne.


Bedre rammer for medarbejderne og partnerne
Det udvidede depot kommer også depotets godt 500 medarbejdere til gode. De får bedre plads, og pakkeflowet bliver mere ensartet, ligesom GLS vil kunne håndtere endnu flere pakker end tidligere automatisk takket være det nye højteknologiske sorteringsanlæg.


I det udvidede depot har GLS desuden udvidet faciliteterne til distributionspartnerne, så de har mulighed for at arbejde ud fra samme adresse. Det effektiviserer samarbejdet og gavner dermed i sidste ende modtagerne af de mange pakker.
 
Udvidelsen i Herning er også færdig, og i løbet af 2018 vil GLS’ depot i Tietgenbyen ved Odense stå færdigt. Her blev første spadestik taget 14. november. Det nye og større depot skal erstatte det eksisterende depot i Odense. Det er en investering på over 43 millioner kroner. Det nye depot forventes at stå klar i september næste år. Indtil da fortsætter de godt 100 medarbejdere med at håndtere og levere pakker fra det nuværende depot som hidtil.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst