Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk transportkoncern får ny direktør i Sverige

Mandag 20. november 2017 kl: 10:59
Af: Redaktionen

Den danske transport- og logistikvirksomheden Freja Transport & Logistics A/S’ svenske datterselskab får fra årsskiftet ny direktør. 50-årige Anders Ekroth skal fremover være administrerende direktør for Freja Transport & Logistics AB i Sverige. Han indtræder samtidig i koncernens ledergruppe


Dansk transportkoncern får ny direktør i Sverige
Anders Ekroth bor privat i Ängelholm og har senest fungeret som administrerende direktør for Leman’s aktiviteter i Sverige. Ud over en stor erfaring fra logistikbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet for virksomheder som Schenker, Nyman og Schultz, Hapag, Iloyd samt Greencarrier, har Anders Ekroth gjort tjeneste for FN i Libanon, ligesom han i mange år har været aktiv i forskellige foreningen - eksempelvis som bestyrelsesmedlem i Rögle BK Hockey. 


Med denne seneste ansættelse har Freja-koncernen i løbet af i år sammensat et helt nyt ledelsesteam i Sverige - et team, der skal sikre, at den svenske del af organisationen kommer på niveau med den øvrige del af koncernen efter flere år med skuffende resultater.


Endvidere vil de nye ansættelser sikre skærpet fokus på udvikling af de svenske landevejstransporter, som hidtil har udgjort hovedparten af aktiviteterne i Sverige, men i tilgift er kompetencerne nu på plads til at udvikle aktiviteterne inden for Air & Sea samt projektspedition. 


Freja Transport & Logistics AB er med ansaættelsen af Anders Ekroth kommet et skridt tættere på at have den organisation på plads, som skal føre koncernen frem til en position som svensk erhvervslivs førstevalg som transport- og logistikleverandør, hvor service, fleksibilitet og kvalitet har højeste prioritet.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst