Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

TUR’s uddannelsespris går til lokal tillidsmand

Torsdag 16. november 2017 kl: 07:00
Share  


Af: Redaktionen

TUR’s uddannelsespris går til lokal tillidsmand

Lageroperatør Carsten Olsen fra virksomheden Brødrene Dahl i Randers belønnes med uddannelsespris for arbejdet med at skabe lærepladser og sikre en kvalificeret arbejdskraft til fremtiden.

Carsten Olsen, lager- og logistikoperatør hos Brødrene Dahl i Randers, har modtaget TURs uddannelsespris for en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser. Prisen faldt på baggrund af initiativ til markant at øge antallet af ungdomslærlinge hos sin arbejdsgiver og for at stå i spidsen for en indsats, der løftede de erfarne medarbejdere til faglært niveau.


Carsten Olsen er tillidsrepræsentant for sine kolleger og han har gennem hele sin karriere troet på værdien af uddannelse. Carsten var personligt en af frontløberne ved ”Meritvejen”; et særligt afkortet voksenerhvervsuddannelsesforløb, der løftede ham selv og hans erfarne lager- og logistikkollegaer til faglært niveau med titlen som lager- og logistikoperatør.


Megastolt og fremsynet
- Jeg er megastolt over at få den anerkendelse. Vi er jo nødt til at fremtidssikre os i forhold til det aldersgennemsnit vi ser i branchen lige nu. Hvis vi kan samle et helt hold lærlinge, er vi i gang med noget af det rigtige for virksomheden – også for lærlingene, så de ikke føler sig så alene, men har nogle jævnaldrende at støtte sig til, siger Carsten Olsen.


I foråret 2017 tog Carsten initiativet til at øge antallet af ungdomslærlinge hos Brødrene Dahl markant. Det førte til, at virksomheden besluttede, at antallet af lærlinge skulle udgøre hele 10 procent af arbejdsstyrken. Det betyder, at der løbende vil være ca. 20 lager- og logistiklærlinge på landsplan i Brødrene Dahl Danmark.


- Dem der kender mig, siger om mig, at jeg har et stort socialt hjerte, og jeg vil rigtig gerne gøre den indsats, som det kræver for at støtte lærlingene. Det kræver en indsats at løfte dem igennem, men vi må også gøre vores for, at de klarer sig, siger Carsten Olsen.


Carsten har i en årrække deltaget aktivt i arbejdet i det lokale uddannelsesudvalg for lager- og logistikuddannelsen på Tradium og han har derudover virket som censor ved uddannelsen. På sin arbejdsplads har han været stærkt medvirkende til, at stort set alle kolleger er blevet realkompetencevurderet til lager- og logistikuddannelsen og derefter har gennemført ”Meritvejen” til faglært niveau.


Prisen blev overrakt den 9. november på TURs årlige strategikonference.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Nyt distributionscenter i Greve har fået sin første nye lejer
- Logistik-virksomhed ansætter nye Retail Account Manager
- Transport- og logistikvirksomhed har lejet Coop-lager i Vejen
- Coop flytter lager fra Vejen til Odense
- Grænsependlere skal betale skat til arbejdsstedets kommune
- Transportvirksomhed udvider lager til dobbelt størrelse
- Pallevirksomhed er udpeget som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk
- Nordisk detailkæde opretter eget logistikfirma - med eget tog
- DSV overtager aktiviteterne i On-Site Denmark
- Mangel på logistiklokaler sender lejepriser i vejret
- Terberg Scandinavia er forstærket i Sverige
- Truck-leverandør har leveret 50.000 fra samme producent

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst