Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

DFDS køber hollandsk logistik-virksomhed

Tirsdag 14. november 2017 kl: 09:17
Af: Redaktionen

Den danske rederi-koncern, DFDS har overtaget hele aktiekapitalen i det hollandske selskab Alphatrans Group BV, der har hovedkvarter i Rotterdam - og kørselsaktiviteter i Ungarn og Rumænien. Overtagelsen sker som et led i DFDS’ fortsatte udvidelse og udvikling af koncernens europæiske logistik-netværk


- Alphatrans er et stærkt match, der udvider omfanget af vores kundeløsninger i henhold til DFDS’ strategi om at vokse netværket gennem egen vækst og virksomhedskøb, siger Eddie Green, der er Executive Vice President og Head of Logistics Division i DFDS.


Alphatrans tilbyder transportløsninger for kunder med almindelig og mere usædvanlig last med brug af åbne trailere og andet specialudstyr. Alphatrans er med en flåde på 720 åbne trailere og 125 trucks en af de største åbne trailer-operatører, der servicerer Kontinentaleuropa, Storbritannien og Irland.


Alphatrans har 197 medarbejdere og en årlig omsætning på 330 millioner kroner. Selskabet har kontorer i Holland, Belgien, Tyskland, Storbritannien, Irland og Portugal. I Ungarn og Rumænien har Alphatrans egne kørselsaktiviteter med kontorer relateret til kørselsaktiviteterne.


Med købet af Alphatrans udvider DFDS sine aktiviteter mellem Kontinentaleuropa og Storbritannien. Desuden tilføjes Portugal til netværket og der kommer adgang til kørselskapacitet og nye kunder.


DFDS har udviklet og driver transportløsninger, som forudsætter brug af åbne trailere - særligt mellem Sverige og de baltiske lande. Alphatrans tilfører mere erfaring, der muliggør yderligere udvikling på tværs af DFDS’ netværk
Transaktionen skal godkendes af den tyske konkurrencemyndighed og forventes afsluttet inden årets udgang, hvorefter Alphatrans Group konsolideres i DFDS Koncernen.


Om DFDS
  • DFDS leverer shipping- og transportservices i Europa og har en årlig omsætning på 14 milliarder kroner
  • Fragtkunderne tæller over 8.000, mens koncerne på årsbasis betjener omkring 6 millioner passagerer
  • DFDS har 7.000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Havneselskab med tre havne holdt godsomsætningen
- Finsk rederi har åbnet rute mellem Skåne og Polen
- Bornholms største havn nåede rekordomsætning og et resultat over det forventede
- Mobilkran kan løfte 144 ton og øger kapaciteten
- Dansk rederikoncern udvider sit logistiknetværk til Tyrkiet
- Svensk rederi-koncern vil udvide uden for Europa
- Rederi og havne arbejder på landstrøm til containerskibe

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst