Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Volvo Trucks vinder bæredygtig pris i Italien

Torsdag 9. november 2017 kl: 10:29
Share  


Af: Redaktionen

Titlen “Sustainable Truck of the Year 2018” er blevet overrakt til Volvo Trucks for koncernens nye gas-lastbiler, der har motorer, der kan køre på naturgas, biogas eller en blanding af de to gas-typer

Volvo Trucks vinder bæredygtig pris i Italien
Prisen blev overrakt ved en ceremoni i forbindelse med transportudstillingen Ecomondo i Rimini i det nordøstlige Italien  tirsdag i denne uge.


Volvo Trucks vandt førsteprisen i trækker-kategorien med koncernens nye Volvo FH LNG, som bliver introduceret irundt i Europa dette efterår.


- Med lanceringen af den nye LNG-serie løfter Volvo Trucks markant niveauet for gas-drevne lastbiler, lyder det fra dommerkomitéen bag prisen.


Det mest markante ved de nye lastbiler fra Volvo Trucks er den høje energiudnyttelse og lave klimapåvirkning. Volvo FH LNG har samme høje ydeevne og lave brændstofforbrug, som en tilsvarende dieseldrevet lastbil - men en langt lavere CO2-belastning. Hvis den udelukkende kører på naturgas, ligger CO-udslippet 20 procent lavere. Kører den på bæredygtig energi - biogas i en kombination med HVO - ja, motorerne har dyser til både gas og dieselolie - kan CO2-udsluppet skæres ned med op til 100 procent.


Dommerkommittéen tog også forhold som sikkerhed, komfort og genanvendelighed med i deres bedømmelse.


- Vores nye generation af gasdrevne lastbiler markerer en milepæl i vores arbejde med bæredygtighed i vores langsigtede arbejde mod at nå et nul-udslips niveau, siger Lars Mårtensson, der er Director Environment and Innovation hos Volvo Trucks.


- Vi er beærede over, at vores indsats får denne opmærksomhed. Ved at sætte fokus på bæredygtige emner og ved at belønne markente fremskridt, hjælper prisen til med at drive udviklingen af transportsektoren frem i en bæredygtig retning, siger han videre.


Bag prisen “Sustainable Truck of the Year” står magasinet Vado e Torno, der er et af de mest fremtrædende magasiner på landtransportområdet i Italien. Vado e Torno samarbejder med universitetet Politechnico di Milano om prisen.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kampen om det europæiske transporterhvervs fremtid er i fuld gang
- Politikerne skal vælges næste år
- - Der er stadigt sværere at skaffe kvalificeret arbejdskraft
- Iveco Daily blev Årets Varebil
- Finalisterne er klar til Årets Transportvirksomhed
- Vognmandsorganisation roser Færdselsstyrelsen i sag om særtransporter
- Færdselsstyrelsen har udsendt et notat om særtransport af vandretliggende gods
- Så er Vestfyn Trækker i gang
- Transportkoncern i Esbjerg kom ud af 2017 med underskud
- Fond deler igen penge ud
- Rejsegilde på Hirtshals Havn blev markeret med borgmesterord
- Mekaniker er blevet salgskonsulent hos Scania

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst