Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Speditør takker af efter 45 år i logistikbranchen

Fredag 3. november 2017 kl: 18:21
Share  


Af: Redaktionen

Managing Director hos Dachser Nordic A/S, Finn Skovbo Pedersen, går på pension med udgangen af året efter over 45 år i branchen, hvor han har oplevet både op- og nedture, udvikling og hård konkurrence. Finn Skovbo Pedersen efterfølges af René Sidor, der overtager ansvaret som Managing Director for Norden

Speditør takker af efter 45 år i logistikbranchen
Finn Skovbo Pedersen, afgående Managing Director for Dachser Nordic A/S (tv) sammen med sin efterfølger René Sidor.
Finn Skovbo Pedersen kom ind i transport- og logistikverdenen i 1972, da han som 17-årig startede som elev hos speditionsfirmaet A/S Ove Haugsted. Den to et halvt år lange elevtid skulle vise sig at blive fundamentet for en lang og succesfuld karriere inden for transport- og logistikbranchen, der blandt andet bød på 8 år i Ove Haugsteds tyske filial i Dortmund. I 2005 blev Finn Skovbo Pedersen Managing Director for Dachser Nordic, da den tyske logistikudbyder købte op i Norden.


Over 45 år i rivende udvikling
For Finn Skovbo Pedersen har 45 år under samme CVR-nummer i transport- og logistikbranchen givet erfaring og viden inden for et erhvervsområde, som hele tiden er i udvikling, og hvor konkurrencen er hård. 


- I løbet af mine år i branchen har grænserne i Europa åbnet sig, og den frie handel har haft en stor betydning for udviklingen. Globaliseringen er den seneste udfordring, som også skaber store muligheder. Informationsteknologien er eksploderet. Er man innovativ og først på banen med avancerede kundevenlige løsninger, øges de konkurrencemæssige fordele, siger Finn Skovbo Pedersen og forklarer, at hemmeligheden ligger i, at man skal være omstillingsparat uanset størrelsen på virksomheden. 


- Hos Dachser har vi været igennem en utrolig spændende udvikling med offensive investeringer i Norden, hvilket blandt andet har betydet, at vi på koncernniveau har skabt en fordobling af vores resultater og dermed har haft det bedste regnskabsår nogensinde i 2016, siger han.


Ny mand ved roret
Dachser i Norden bliver ledet efter familieværdierne i Dachser-koncernen, og stafetten gives videre internt, idet René Sidor overtager roret fra Finn Skovbo Pedersen 1. januar næste år.


- Jeg er meget glad for, at René Sidor, som medbringer en solid viden og erfaring inden for både landevej, sø og luft og kontraktlogistik, har sagt ja til stillingen som Managing Director Nordic. René Sidor har vist, at han har globale lederevner og en stærk forståelse for branchens udvikling og de store trends og udfordringer, vores kunder står overfor. Jeg er sikker på, at René Sidor vil videreføre strategien i vores nordiske Dachser-ånd, siger Finn Skovbo Pedersen.


René Sidor har haft en lang ledelseskarriere i transport- og logistikbranchen, hvor han blandt andet har været administrerende direktør for DanTransport og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Senest kommer han fra en stilling som General Manager European Logistics Hvidovre hos Dachser Denmark.


- Jeg glæder mig til at fortsætte Finn Skovbo Pedersens store arbejde for den nordiske koncern, siger René Sidor og fortsætter:


- Finn Skovbo Pedersen har haft en umådelig stor indflydelse på Dachser i Norden. Med sin ildhu har han været medvirkende til, at virksomheden har haft en stabil vækst i Skandinavien de sidste 10 år. Det er med stor ydmyghed, jeg overtager rollen som Managing Director Nordic, og jeg vil fortsætte den klare kurs, som Finn Skovbo Pedersen har udstukket.


Om Dachser i Norden:
  • Dachser-koncernen har i dag otte filialer i Skandinavien
  • Dachser Nordic har over 400 medarbejdere fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Heraf er ca. 120 medarbejdere beskæftiget på hovedkontoret i Hvidovre og ca. 85 medarbejdere beskæftiget i Kolding
  • Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik
  • Dachser, der er en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland, er blandt de førende logistikvirksomheder i Europa.

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet stemmer og EU-Kommissionens vejpakke
- Lastbilchauffør slap uskadt
- Tre mænd er dømt i større sag om hash-smugling
- Vejdirektoratet udvider Motorvej E20 over Fyn
- Tre finalister til “Årets Transportvirksomhed 2019” bliver fundet lørdag
- Transportmessen i Herning er i gang
- Nyt trafikanlæg over Motorvej E20 ved Odense fungerer efter hensigten
- Esbjerg Havn fik et godt jubilæumsår
- Hønnikerne har 500 heste som trækdyr
- Limfjordshavn kom ud med overskud
- Dansk trailerspecialist åbner i Sverige
- Vognmandsorganisation melder alt klar til transportmesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst