Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Taxiselskab introducerer ture med fast pris i ny app

Mandag 16. oktober 2017 kl: 12:25
Share  


Af: Redaktionen

Københavnere og andre, der har brug for en taxi i hovedstadsområdet og ønsker at køre med taxi-selskabet Taxa 4x35, kan vælge at få prisen at vide på forhånd. Københavns største taxiselskab har ønsket at give kunderne mere valgfrihed og lancerer ture med fast pris samt en række andre tiltag, der skal forbedre gennemsigtigheden ved bestilling af taxi

Taxiselskab introducerer ture med fast pris i ny app
Taxa 4x35 introducerer med app’en en række nye tiltag, der skal gøre turen mere gennemsigtig. Kunderne kan blandt andet vælge mellem fast pris eller taxameter samt følge vognen i Taxa 4x35’s app både før og under turen.


- Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder endnu mere valgfrihed og medindflydelse, så vi er meget glade for endelig at kunne introducere de nye løsninger. Vi glæder os især til at se, hvordan de vil tage imod turene med fast pris, siger Peter Bjerregaard og fremhæver, at fastpriskonceptet gælder uanset tid, trafik og andre faktorer. 


Taxa 4x35’s fastpriskoncept er beregnet ud fra deres bestillingsmotor, hvor man har haft 100.000 bestillinger igennem som beregningsgrundlag. Herefter er antallet af kilometer og kørselstid blevet kombineret med Google Maps, som beregner det hele og deraf giver en pris. Google Maps tager blandt andet højde for kø, myldretid og registreret vejarbejde.


Fremtidssikring af taxijob
Med udsigt til en ny og mere liberaliseret taxilov har flere internationale kørselstjenester og taxiselskaber øjnene rettet mod det danske marked. Her skal fastpriskonceptet og de øvrige features være med til at fremtidssikre selskabet og dets vognmænd i en tid, hvor kunden kræver mere gennemsigtighed.


- Samfundet og forbrugerne efterspørger mere gennemsigtighed og convenience, og det skal vi naturligvis lytte til. Taxa 4x35 er i forvejen landets mest digitale taxiselskab, og vi har lige rundet 350.000 downloads af vores app. Det er mit job at forstærke og sikre den position, så der også er jobs til vores vognmænd og deres chauffører om tre år. Og det gør vi blandt andet med disse tiltag, siger Peter Bjerregaard.


Fastpristure hos Taxa 4x35 kan indtil videre kun køres på Sjælland og inkluderer ikke eventuel bro- og færgeafgift samt lignende afgifter.


I den nye Taxa 4x35 app med fastpriskonceptet, hvor man kan man vælge mellem fast pris eller taximeter, kan man eksempelvis også tilføje favoritadresser og få tilsendt en digital kvittering på mail. Det er også muligt at betale med MobilePay - og bedømme chaufførerne ved at tildele dem mellem en og fem stjerne.


Taxa 4x35’ konkurrent, Dantaxi 4x48, lancerede for et års tid siden en lignende app.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- DSB og Dansk Jernbaneforbund er blevet enige om en tillidsmandsaftale
- Svensk busproducent skal levere 700 bybusser til Colombia
- Lønudviklingen aftager en smule
- Konkursramt busselskabs ruter har været i udbud
- Skinnerne til Nordhavn er lagt
- Byggeriet af Sydhavnsmetroen er gået i gang
- Polske gas-busser skal køre i Paris
- Buschauffør ramte cyklist i højresving
- Busvognmand i Hvidovre køber el-busser i Kina
- Bekendtgørelse vil ændre reglerne for kompensation til fjernbusoperatører
- Letbaneoperatør har haft besøg af Trafikstyrelsen
- Dansk Jernbaneforbund og DSB har genoptaget forhandlingerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst