Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk renovationsselskab med danske aktiviteter er gået konkurs

Tirsdag 19. september 2017 kl: 12:09
Af: Jesper Christensen

RenoNorden, der har hovedsæde i Norge og er noteret på den norske fondsbørs, er gået konkurs. Konkursen i det norske selskab påvirker ikke driften af RenoNorden-selskaberne i Danmark, Sverige og Finland


Konkursbegæringen er blevet indleveret af RenoNorden's bestyrelse. Baggrunden for konkursen er, at RenoNorden AS i slutningen af 2015 og i begyndelsen af 2016 indgik 11 kontrakter, der har været tabsgivende og påført selskabet et tab på over 300 millioner norske kroner.


RenoNorden i Norge har gennem de seneste måneder ført forhandlinger med kunderne om at få kontrakterne ophævet. RenoNorden kunne under forhandlingerne konstatere, at det ikke var muligt at finde en samlet løsning, da RenoNorden ikke kunne blive enige om en løsning med to af kunderne.


På den baggrund stoppede RenoNordens bankforbindelser - DnB og Danske Bank - for finansieringen af RenoNorden ASA og RenoNorden AS. Dermed havde bestyrelserne i de norske RenoNorden-selskaber ikke andet valg end at begære selskaberne konkurs.


Konkursen berører 30 kontrakter i Norge, som berører omkring 1,2 millioner mennesker omkring i Norge - og 500 medarbejdere hos RenoNorden.


RenoNorden oplyser videre, at datterselskaberne i Danmark, Sverige og Finland fortsætter driften og vil blive ved med at indsamle affald i forhold til de kontrakter, RenoNorden-selskaberne i de tre lande har indgået med kunderne.


RenoNorden peger på, at datterselskaberne i Danmark, Sverige og Finland alle har en positiv egenkapital og en solid ordreportefølge, så fremtiden ser positiv ud for de tre datterselskaber.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst