Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Molslinjen sejler og kører frem

Mandag 21. august 2017 kl: 11:03
Share  


Af: Redaktionen

Molslinjens nye buslinje Kombardo Expressen, der blev lanceret lørdag 8. juli, har med Molslinjen’s egne ord fået en forrygende start. Antallet af busser er fordoblet for at følge med efterspørgslen. Rederiets tal for første halvår viser, at færgeforretningen også sejler fremad med vækst i antal overførte personbilenheder og antal passagerer

Molslinjen sejler og kører frem
Kombardo Expressen begyndte med to busser og 44 ugentlige afgange. Nu er antallet af busser fordoblet, og afgangene hævet til 70.
Molslinjen konstaterer efter godt en måned med Kombardo Expressen, at der var basis for en hurtig, billig og direkte buslinje mellem Aarhus og Købehavn. Kombardo Expressen, som køres af Herning Turist i samarbejde med rederiet Molslinjen, kørte for første gang lørdag 8. juli med to busser og 44 afgange om ugen. Siden starten er antallet af afgange øget flere gange. I dag kører fire busser fra Herning Turist på ruten mellem Aarhus og København via Kattegat 70 gange om ugen.


- Det er meget tilfredsstillende at komme med et nyt produkt, som er blevet taget så godt imod så hurtigt. Det viser, at vi så rigtigt, da vi øjnede muligheden for en stærk udvidelse af vores færgeprodukt, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.
 

Molslinjen kan ud over de gode erfaringer med Kombardo Expressen også se tilbage på et første halvår med en voksende færgeforretning. Rederiet overførte 585.584 personbiler i første halvår 2017 mod 536.410 biler i første halvår 2016, hvilket er en stigning på 9,2 procent. Tilsammen har hurtigfærgerne haft knap 1,3 millioner passagerer med i årets første seks måneder.
 

Også antallet af erhvervskunder er steget. Business BlueClass-konceptet oplevede i første halvår 2017 en vækst på 4,2 procent i forhold til året før.
 

- 2017 viser positive takter, og vi har endnu en gang holdt fast i vækst på antallet af passagerer, som gerne vil rejse med vores hurtigfærger, siger Carsten Jensen.

Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny lakseterminal skaber 120-140 nye arbejdspladser
- Borgmestre glæder sig over udvidelsen af sømandsskatten
- Slamsuger kom forbi og sugede 50.000 kubikmeter
- Gas til tung og tungere transport var i fokus i København
- Ø-færge fastholder høje trafiktal
- EU giver FN-organsation ansvaret for skibsfartens CO2-kvoter
- Fredericia bliver ny havn på feederrute
- Stigende fragtmængder løfter resultatet i rederikoncern
- DFDS køber hollandsk logistik-virksomhed
- Danske rederier er blevet tilgodeset med ny erhvervspakke
- Erhvervspakke indeholder initiativer på søtransportområdet
- Tidligere Mærsk-chef bliver bestyrelsesformand i Unifeeder

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst