Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lastbilchauffør opdagede sin skrældede bil - og ringede til politiet

Torsdag 17. august 2017 kl: 12:18
Af: Redaktionen

En 52-årig lastbilchauffør fik sig noget af en overraskelse, da han natten til torsdag klokken 2.40 opdagede, at hans BMW var blevet skrællet for udstyr og inventar. Lastbilchaufføren havde parkeret sin personbil på hans arbejdsplads - en vognmand på Dalgårdsvej i Brabrand i Aarhus vestlige del, da han kørte på arbejde onsdag eftermiddag

Onsdag aften havde lastbilchaufføren lagt sig til at sove i en lastbil, inden han skulle ud og køre om natten. Da han stod op klokken 2.40 for at køre ud på sin tur, bemærkede han, at hans BMW ikke så helt ud, som da han parkerede den om eftermiddagen. Ruder, rat, lygter, speedometer og kofangere og andre dele var blevet taget af og lå nu i nogle bunker ved siden af et hul, der var klippet i hegnet ind til vognmanden.


Chaufføren ringede til politiet, der sendte en hundepatrulje til stedet. Da betjentene regnede med, at BMW-skrællerne ville vende tilbage for at hente udstyret, lagde de sig på lur i nærheden. Og ganske rigtigt. Kort tid efter kom en bil kørende, tre mænd steg ud og gik ind gennem hullet i hegnet for hente bildelene. 


Politiet sig til kende og råbte til mændene, at de var anholdt. Den ene blev stående og fik hurtigt håndjern på, mens de to andre valgte at tage flugten. En politihund satte efter mændene og fik fat i benet på den ene, som efterfølgende blev anholdt. Den tredje mand nåede ind i sin bil, og selvom patruljebilen kørte ind foran for at afspærre flugtvejen, lykkedes det ham alligevel at undslippe.De to mænd på henholdsvis 19 og 24 år blev anholdt og sigtet for tyveri. Den 24-årige blev tilset på skadestuen for hundebid, inden han blev kørt på politistationen.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst