Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportteknologi skaber afhængighed - og tilfredse kunder

Mandag 14. august 2017 kl: 11:39
Af: Redaktionen

Fleksibilitet har stor betydning, når kunderne ringer med en hasteopgave. Det gælder blandt andet hos den mindre entreprenørvirksomhed Tim Andersen Enterprise, som ud over det sædvanlige håndværktøj, har fået et ekstra værktøj i bilerne i form af flådestyring og kørebøger fra firmaet Abax. Systemet giver entreprenørvirksomheden en række fordele - blandt andet kan det hjælpe med dokumentation over for kunderne

De senere år har mange firmaer fået øje på it-værktøj, der kan hjælpe og styrke dem i den daglige kamp om kunderne - og om at drive deres forretning med et positivt resultat. Hos Tim Andersen Entreprise harf de gennem de seneste to år bygget deres forretning op omkring brugen af transportteknologi. Med flådestyring og kørebøger får de muligheden for hurtigt at rykke ud ved hastesager, og generelt skabe en oversigt over kørselsmønsteret, som derved kan optimeres.


- Transportteknologien har stor betydning for vores forretning. Hvis vi i dag stoppede med at have Abax’ trackere på bilerne, ville det ødelægge vores koncept fuldstændig, siger Tim Andersen, der ejer og driver Tim Andersen Enterprise.


For selvom firmaet med otte ansatte og en håndfuld biler kørende kan virke som en overskuelig masse, så handler det ofte om at kunne besvare kundernes henvendelser på få minutter.


- Det giver en kæmpe stjerne hos kunderne, at vi hurtigt kan rykke ud, fordi vi ved, hvor bilerne er henne i landet. Kunderne kan også godt se ideen i, at vi kan se, hvor bilerne er henne. Jeg kan orientere mig på min telefon, så hvis kunden spørger efter, hvor vores mand bliver af, så kan jeg hurtigt tjekke telefonen og give beskeden om, at han eksempelvis er på vej fra grossistens lager.


Dokumentation gavner
Når man som firma lever at levere en ydelse til kunderne, hvor en stor del handler om timeforbrug, så skal registreringen være korrekt. Ellers kan det ende med klager og utilfredse kunder. Derfor går Tim Andersen og resten af virksomheden meget op i, at fakturaen altid afspejler det reelle tidsforbrug. Dog kan der alligevel opstå tvivl, og så er flådestyringssystemet og kørebogen en god investering.


- Vi oplevede tvist, hvor kunden betvivlede, om vi vitterlig havde været der i det antal timer, vi fakturerede. Her kunne jeg ringe til Abax, og en halv time senere havde jeg en udførlig oversigt over, hvornår vi var på kundens adresse og kørte igen. Det kunne vi bruge som dokumentation, og det er guld værd - især når det handler om et sekscifret beløb, siger Tim Andersen. 


Generel tendens i branchen
Hos Abax oplever de i stigende grad, at virksomheder i byggeriet finder det interessant at putte mere teknologi i firmabilerne. Det er både for dokumentationens skyld og ikke mindst for at levere den bedst mulige service.


- I dag handler det som virksomhed om at skille sig ud og vise, at man hele tiden er der for kunderne. Derfor har vi de seneste år set, at mange i byggesektoren vælger flådestyring og elektroniske kørebøger til. Det er en intelligent forsikring mod skattesmæk som firma, men endnu vigtigere et kundetilfredshedsværktøj. For hvis du kan sende en mand afsted, så snart kunden ringer, så er du allerede et skridt foran konkurrenterne, siger Pam Singh, der er administrerende direktør i Abax Danmark.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst