Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Erhvervskonsulent skal udvikle sig til forretningsudvikler

Onsdag 9. august 2017 kl: 09:51
Share  


Af: Redaktionen

I tæt samarbejde med Skagen Havn har Erhvervshus Nord ansat Jesper Rulffs som erhvervskonsulent. Et job der på sigt skal overgå til en stilling som forretningsudvikler på Skagen Havn

Erhvervskonsulent skal udvikle sig til forretningsudvikler
Jesper Rulffs skal i sit job have fokus på erhvervsudvikling i to af kommunens vækstspor - fødevarer og det maritime område. Ligesom han skal afdække såvel kortsigtede som langsigtede forretningsmuligheder for Skagen Havn. 


- Jesper Rulffs skal som erhvervskonsulent initiere og igangsætte udviklingsaktiviteter i samarbejde med virksomheder i Skagen indenfor fiskeriet og det maritime vækstspor. Herunder deltagelse i forretningsnetværk med virksomhederne på Skagen Havn. Her har Jesper en række unikke kompetencer, som vi glæder os til at gøre brug af, siger Niels Bay Christensen, der er erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

 
Jesper Rulffs er 38 år, uddannet maskinmester og har arbejdet i 9 år med facility management. Herudover har Jesper Rulffs arbejdet med teknisk salg til den maritime sektor, herunder salg til rederier som Mærsk, Hapag-Lloyd og Scandlines. Senest har Jesper Rulffs fungeret som afdelingsleder for el og drift på Karstensens Skibsværft.


I jobbet hos Erhvervshus Nord skal han udvikle og vedligeholde forretningsnære relationer til danske og udenlandske virksomheder inden for fiskeri og relateret erhverv som for eksempel maritim service og reparation i Skagen. På sigt skal han overgå til en fuldtidsstilling som forretningsudvikler på Skagen Havn.


- Jeg ser en stor styrke i at få tilknyttet en person, der kan få forretningsudviklingen på Skagen Havn op i et endnu højere gear. Vi har med ansættelsen af Jesper Rulffs sikret os en stor kapacitet med et indgående kendskab til det maritime område og med en solid salgserfaring til maritime kunder herunder rederier. Samarbejdet med Erhvervshus Nord betyder, at Jesper får et bredt kendskab til erhvervssammensætningen i kommunen og ikke mindst bliver han fortrolig med kommunens vækstspor. Ligesom han får skabt et vigtigt erhvervsnetværk i Skagen, hvilket kommer både ham og Skagen Havn til gode i jobbet som forretningsudvikler, siger Willy Hansen, der er administrerende direktør i Skagen Havn.


Jesper Rulffs er født på Frederiksberg og har størstedelen af sit voksenliv boet i Hørsholm. Han flyttede til Skagen i 2016 sammen med sin kone Maria, som er skagbo. Sammen har de to drenge, Magnus på 8 år og Mads på 4 år.


- Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne, hvor jeg særligt vil trække på min erfaring med facility management og salg. Jeg tror på, jeg kan bidrage med et teknisk og strategisk indspark til forretningsudviklingen på Skagen Havn. Ligesom jeg glæder mig til at udbygge et solidt erhvervsnetværk, siger Jesper Rulffs.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Dansk Erhverv skifter ud i topledelsen
- Vognmandsorgansiation byder Brian Mikkelsen velkommen til Dansk Erhverv
- Udenlandske lastbiler og chauffører blev taget af politiet
- Udbud har betydet faldende udgifter til indsamling af affald
- Styrk kontrollen med social dumping og hæv straffen for misbrug af ordninger
- Brian i Grindsted har fået nyt wirehejs
- EU har fokus på transportens energiforbrug
- Den tre-akslede hejseladskærre er hentet til Hørsholm
- Esbjergfirma vil sælge trailere fra Nordirland
- Tysk transportkoncern udvider sine ruter med mindre forsendelser
- Virksomheder har sværere ved at få besat stillinger
- Rederi vil anlægge grøn havn ved den blå vandvej

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst