Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Gaffeltruck er testet med tysk grundighed

Onsdag 2. august 2017 kl: 08:08
Share  


Af: Redaktionen

Lindes gaffeltruck hører til blandt de bedste i verden. Mærket er indbegrebet af tysk ingeniørkunst og bag hver Linde-model ligger et omfattende udviklingsarbejde, som indebærer en lang række krævende test i både virtuelle miljøer og ude i den virkelige verden

Gaffeltruck er testet med tysk grundighed

Den nye Linde Roadster er et illustrativt eksempel på, hvad innovation, udviklingsarbejde og omfattende test kan bringe frem for at leve op til truckførernes ønsker.


Analyser havde vist, at mange truckførere ønskede et bredere, større og mere sikkert synsfelt fra kabinen, og det var et udgangspunkt, som Lindes ingeniører og konstruktører tog op som en spændende udfordring.


3D-modellering
Sammen med et softwarefirma udviklede Linde en 3D-løsning, der ud fra køretøjets CAD-data visualiserer synsfeltet fra føreren i et 360 graders perspektiv. Med 3D-briller kunne Linde-ingeniører analysere synsfeltet i forskellige køresituationer, mastehøjder og med forskellige løftekapaciteter. Ud fra denne viden kunne man så modellere Linde Roadster trucken og dens synsfelt.


Fra idé til handling
Analyser, test og udviklingsarbejde førte til en prototype af Linde Roadster. Den blev præsenteret på en intern messe, hvor udvalgte testkørere fik lov til at afprøve den næsten færdige Linde truck.


Begejstringen var stor, da trucken kunne tilbyde et bredt synsfelt med manglende A-stolper, armeret glastag og en stor panoramaforrude - uden at gå på kompromis med sikkerheden.


- Linde Roadster er verdens første modvægtstruck uden A-stolper. Det er en helt særlig konstruktion, som sætter nye standarder for en truck. Derfor har det været afgørende at afprøve, teste og dokumentere den tekniske kvalitet ned til mindste detalje. Det brede synsfelt for føreren går hånd i hånd med veldokumenteret sikkerhed, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen, der importerer og forhandler gaffeltruck fra Linde på det danske marked.


ISO-certificeret synsfelt
Linde Roadster og andre Linde-truck er udviklet, så de på alle punkter lever op til ISO 13564-standarden. Den specificerer krav og testprocedurer for synsfeltet i en læsset gaffeltruck med op til 10 tons lasteevne. Ved at leve op til denne standard kan truckførere, uanset deres egen fysiske størrelse, overskue et stort arbejdsområde omkring trucken og dermed forebygge kollisioner med mennesker og materiel.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på logistiklokaler sender lejepriser i vejret
- Terberg Scandinavia er forstærket i Sverige
- Truck-leverandør har leveret 50.000 fra samme producent
- Dansk virksomhed skal levere pakkebokse til det finske marked
- Greve får nyt moderne distributionscenter
- E-handel sætter gang i lager- og logistikbyggeri
- Danmarks bedste transportlærlinge mødes til DM i Aarhus
- Løftevogn giver løfter om løft og vip uden rust
- Landstræner holder oplæg på logistikmesse
- Udstillere glæder sig til logistik-messe
- E-handel forandrer erhvervslivet
- Logistik-messe vækker interesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst