Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Bila overtager Dan-Palletiser

Mandag 31. juli 2017 kl: 11:00
Share  


Af: Hans Windeløv, ltl.dk

Bila A/S har overtaget den konkursramte palleteringsvirksomhed Dan-Palletiser. Med opkøbet styrker Bila sin position inden for palletering. Ambitionen er, at Dan-Palletiser skal åbne dørene for global vækst på området

Automatiseringsvirksomheden Bila på Nykøbing Mors overtager samtlige aktiviteter i Dan-Palletiser i Vemmelev på Vestsjælland, der for nylig gik konkurs blandt andet på grund af tab på en stor ordre.


Dan-Palletiser er specialister inden for palleteringsanlæg til blandt andet fødevareindustrien i hele verden og har store virksomheder som Kelloggs, C&D Foods og Friesland Campina på kundelisten. På verdensplan har virksomheden leveret op mod 1.200 anlæg.


- Vi er meget glade for nu at have lavet en aftale om overtagelse af samtlige aktiviteter i Dan-Palletiser. Det er vores vurdering, at Dan-Palletisers produkter supplerer vores egne palleteringsløsninger rigtig godt. Hvor vores robotbaserede palleteringsløsninger som regel egner sig bedst til større emner, er Dan-Palletisers lagpalleteringsløsninger målrettet mindre emner til brug i eksempelvis fødevareindustrien.


- Vi står derfor fremadrettet med et komplet og meget stærkt palleteringsprogram klar til international vækst, forklarer administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen fra Bila.


Dan-Palletiser kommer under det nye ejerskab til at køre selvstændigt videre under samme navn.


- DAN-Palletiser har et stærkt brand også på det globale marked, hvor de gennem adskillige år har været et flagskib inden for palleteringsbranchen. Derfor ser vi et stort potentiale i forhold til at styrke vores eksisterende palleteringsforretning og vækste internationalt. Samtidigt styrker vi også vores service-forretning på Sjælland, da Dan-Palletiser både har værksted og serviceafdeling, siger Jan Bisgaard Sørensen.


Dan-Palletiser, der har rødder tilbage til 1976, blev 27. juni 2017 erklæret konkurs af Skifteretten i Næstved. Ikke mindst derfor skaber aftalen med Bila glæde i virksomheden.


- Vi er naturligvis utrolig glade og taknemmelige for at kunne fortsætte - endda under samme navn. Bila er det perfekte match for os, og vi ser en lang række synergier på tværs af de to virksomheder. Nu ser vi frem til hurtigst muligt at blive en integreret del af Bila-koncernen, og jeg er sikker på, at det kommer til at give os alle sammen et løft, lyder reaktionen fra COO Simon R. Sørensen fra DAN-Palletiser.


Med overtagelsen, der blev effektueret 10. juli, kommer Dan-Palletiser til at gennemgå en effektiviseringsproces, så virksomheden igen kan blive en sund og stærk forretning.


- Det betyder desværre, at vi må sige farvel til nogle af vores nuværende medarbejdere. Vi skal dog huske, at alternativet var en fuldstændig lukning af virksomheden. Derfor er det positivt, at godt 50 af vores medarbejdere nu kan beholde deres job. Derudover har vi en klar målsætning om på sigt igen at øge antallet af arbejdspladser her i Vemmelev, siger Simon R. Sørensen.
Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på logistiklokaler sender lejepriser i vejret
- Terberg Scandinavia er forstærket i Sverige
- Truck-leverandør har leveret 50.000 fra samme producent
- Dansk virksomhed skal levere pakkebokse til det finske marked
- Greve får nyt moderne distributionscenter
- E-handel sætter gang i lager- og logistikbyggeri
- Danmarks bedste transportlærlinge mødes til DM i Aarhus
- Løftevogn giver løfter om løft og vip uden rust
- Landstræner holder oplæg på logistikmesse
- Udstillere glæder sig til logistik-messe
- E-handel forandrer erhvervslivet
- Logistik-messe vækker interesse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst