Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
TRANSPORTORGANISATION:

Transportministerens fremtidsgruppe for transporter bør suppleres med et vækstteam

Tirsdag 20. juni 2017 kl: 00:59
Af: Redaktionen

Mandag meddelte transportminister Ole Birk Olesen, at han har nedsat en ekspertgruppe, der skal se ind i fremtiden og komme med forslag til, hvordan transportområdet bedst kan rute sig til den fremtid, eksperterne får øje på. Transportorgansiationen ITD, der organiserer en række transport- og logistik-virksomheder, der arbejder med international transport, mener, at Ole Birk Olesens fremtidsgruppe for transporter er et skridt i den rigtige retning, men at den teknologiske og markedets udvikling kræver, at den suppleres med et vækstteam for transport- og logistiksektoren, der kan komme med konkrete anbefalinger her og nu

- Danmark er en stærk international spiller på transportområdet, hvor danske virksomheder er blandt de førende i verden. Men konkurrencen intensiveres. Det er derfor vigtigt, at vi ruster os til at stå distancen internationalt - også på lang sigt. Det haster med at komme i gang med det arbejde. Et vigtigt skridt kunne være at oprette et vækstteam med repræsentanter fra de stærke danske transportvirksomheder, siger administrerende direktør i ITD, Carina Christensen.


ITD betegner det som positivt, at transportminister Ole Birk Olsen har nedsat ekspertgruppen, der skal foretage en analyse af de mulige fremtidsperspektiver for mobiliteten og transportsystemet, den igangværende teknologiske transformation og de ændrede samfundsstrukturer. 


- Det arbejde hilser vi i ITD naturligvis velkommen. Men når det er sagt, så ændrer det ikke ved, at vi i transporterhvervet her og nu savner konkrete anbefalinger til øget vækst og styrket global konkurrencekraft. Det står desværre ikke på agendaen for den nye ekspertgruppe, og ITD anbefaler derfor, at Ole Birk Olesen hurtigst muligt supplerer den nye ekspertgruppe for fremtidens transporter med et vækstteam, lyder det fra ITD.


Et vækstteamet kan ifølge ITD være et stærkt supplement til ministerens nye ekspertgruppe.
 

- Et vækstteam skal belyse udfordringer og barrierer for vækst i det danske transporterhverv samt udarbejde konkrete anbefalinger til fremtidsrettede vækstvilkår. Jeg mener, at dette vil være et perfekt supplement til den nye ekspertgruppe. Sammen vil de to teams kunne lede os i den rigtige retning, både når vi skal sikre kloge investeringer på transportområdet og ruste os til fremtidig vækst i transporterhvervet, siger Carina Christensen.
 

ITD mødes med ministeren torsdag 22. juni og vil her blandt andet drøfte forslaget med ministeren.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst