Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dachser Denmark er German Company of the Year

Torsdag 8. juni 2017 kl: 11:27
Af: Redaktionen

Dachser Denmark A/S har modtaget prisen og titlen som German Company of the Year 2017 ved Dansk-Tysk Handelskammers årsdag 1. juni. Prisen hædrer en tysk virksomhed, der skaber fremgang i Danmark og uddeles af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer

Dachser Denmark er German Company of the Year
Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og Finn Skovbo Pedersen, Managing Director for Dachser Nordic A/S. (Foto: Dansk-Tysk Handelskammer)
- Dachser løb med sejren på grund af deres store succes i Danmark og betydningsfulde position, som er opbygget på få år i transport- og logistikbranchen, siger Claus Lønborg, der er administrerende direktør for Copenhagen Capacity. 


Dachser Denmark A/S beskæftiger i dag over 210 medarbejdere i København og Kolding. Kontoret i København er tilmed dansk og nordisk hovedsæde. Fra 2011 til 2015 er antallet af medarbejdere steget 7,5 procent og omsætningen 33 procent. 


- Denne udvikling i Danmark er bemærkelsesværdig og er blandt andet opnået på grund af et konstant fokus på kunderne, siger Claus Lønborg.


Finn Skovbo Pedersen, der er Managing Director for Dachser Nordic A/S, fik æren af at modtage prisen, der blev overrakt af udenrigsminister Anders Samuelsen til kåringen i Industriens Hus i hjertet af København.


- Vi er utrolig stolte over at modtage denne pris. Prisen er en anerkendelse af det store arbejde, som alle i Dachser Denmark hver dag udfører. Det er en milepæl for os at blive kåret som German Company of the Year 2017, for det viser, at vores hårde arbejde er værdifuldt ikke kun for vores kunder, men også for erhvervslivet i Danmark, sagde Finn Skovbo Pedersen i forbindelse med prisoverrækkelsen.


Prisoverrækkelsen var en del af Dansk-Tysk Handelskammers årsdag 1. juni. Ud af et felt på 22 ansøgere blev tre indstillet for en fagjury, der i år bestod af Philipp Schröder, professor ved Aarhus Universitet, Lykke Friis, prorektor ved København Universitet og Marion McPherson, administrerende direktør for Bayer A/S, der vandt titlen som German Company of the Year 2016. Valget stod i år mellem Grohe, SSI Schäfer og Dachser.


- Vi har modtaget mange gode og interessante ansøgninger fra alle brancher, sagde Reiner Perau, der er administrernede direktør for Dansk-Tysk Handelskammer. 


- Det gjorde det svært at nominere tre kandidater. Dachser, Grohe og SSI Schäfer har i år udmærket sig inden for de tre kriterier vækst, innovation og investering i forhold til de andre ansøgere. Alle finalister er gode eksempler på, hvordan en ny tilgang og et højt ambitionsniveau kan skabe arbejdspladser og succes i Danmark. Alle nominerede kombinerer dansk og tysk know-how på en innovativ måde, hvilket skaber værdi, nye muligheder og ikke mindst vækst, fremhævede han.


En innovativ tilgang til transport
Dachser Denmark har formået at skabe en stabil vækst for koncernen. Dobbeltstock-trailere, modulvogntog og forsøg med alternative former for distribution er nogle få af de initiativer, virksomheden har taget, som har været med til at fremme en innovativ tilgang til udviklingen af nye transportløsninger.


- Dachser er en stærk og innovativ spiller i den danske transport- og logistikbranche, sagde Thomas Højlund Christensen, commercial director hos Invest in Denmark. 


- Virksomheden formår at fremvise signifikant vækst i både medarbejderantal, omsætning og indtjening. Derudover er Dachser med til at introducere nye og forbedrede løsninger som blandt andet modulvogntog på de danske veje. Danmark var det første land, som Dachser-koncernen valgte at introducere modulvogntog i. Dette projekt var noget, som virksomheden samarbejdede med de danske myndigheder om. Virksomheden er således med til at skubbe innovationen og udfordre eksisterende processer og løsninger i transport- og logistikbranchen i Danmark. Derfor er Dachser en værdig vinder af German Company of the Year, sagde han videre.


For Finn Skovbo Pedersen er titlen som German Company of the Year 2017 en anerkendelse af mange års fokuseret indsats i Danmark og den positive vækstkurve, som det har affødt.


- Alene det at være en af de tre nominerede, der blev indstillet for juryen, er stort - især sammen med de to stærke medkandidater. Men vi har ikke tænkt os at hvile på laurbærrene. Dette skulderklap skal være en inspiration og motivation til, at vi fortsat yder vores ypperste og tænker innovativt, så vi også i fremtiden kan levere intelligente logistikløsninger til det danske marked, sagde Finn Skovbo Pedersen ved prisoverrækkelsen.


Om Dachser:
  • Dachser, der en familieejet virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland, er blandt de førende logistikvirksomheder i Europa
  • Dachser leverer omfattende transportlogistik, oplagring og kundespecifikke services inden for tre forretningsområder: Dachser European Logistics, Dachser Food Logistics og Dachser Air & Sea Logistics
  • Omfattende og tværfaglige serviceydelser som for eksempel kontraktlogistik, konsulent- og rådgivningsydelser samt industrispecifikke løsninger er også med i virksomhedens produktportefølje
  • Dachser har et stort transportnetværk - både i Europa og oversøisk - og informationsteknologi, der er fuldt integreret i alle virksomhedens systemer, hvilket er basis for levering af intelligente logistikløsninger i hele verden
  • Med 27.450 medarbejdere på 409 faciliteter over hele verden opnåede Dachser i 2016 en omsætning på 5,71 milliarder euro og håndterede i alt 80 millioner forsendelser med en samlet vægt på 38.200.000 ton. Det er, hvad der kan være på 1.528.000 lastvognstog, der hver har en nyttelast på 25 ton
  • Dachser er repræsenteret med egne landeorganisationer i 43 lande
















Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand folder sig ud i ny FH
- Fire-akslet tiptrailer med tvangsstyret bagaksel kan tage 37 kubikmeter i ladet
- Vognmand fra Bjerre Herred har fået to nye hvide biler
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation
- Elektriske lastbiler skal køre til og fra lastbilfabrik
- Yderligere 100 elektriske lastbiler skal skære ned på CO2-udledningerne
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Fransk lastbilproducent leverede 18 procent flere lastbiler
- Fredag 15. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Vognmand i Fejstrup har fået ny tre-akslet FH-trækker
- Maskinstation overførte tre-akslet anhænger fra Øst- til Vestjylland
- Lastbilchauffør brugte tidligere kollegas førerkort

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst