Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Esvagt styrker sin indsats i Storbritannien

Tirsdag 30. maj 2017 kl: 12:58
Af: Redaktionen

For at udbygge og styrke udviklingen af Esvagt på det vigtige britiske marked er 51-årige Claus T. Sørensen tiltrådt som Managing Director for Esvagt’s selskab i Storbritannien, der har kontor i Aberdeen i Skotland

Esvagt styrker sin indsats i Storbritannien
Fra Aberdeen skal Claus T. Sørensen være spydspids for Esvagts indsats på det britiske marked.


- Esvagt har i de senere år bevæget sig fra at være en ledende skandinavisk aktør mod at være en stor aktør i hele Nordsøen. De ambitioner kræver en stærk tilstedeværelse tæt på kunderne i Storbritannien, som er det største marked i Nordsøen. Derfor har vi ansat en stærk og erfaren leder, der i samspil med vores chartering afdeling i Esbjerg kan stå i spidsen for den indsats, siger Søren Karas, der er Chief Commercial Officer i Esvagt.


Esvagt har allerede stigende aktiviteter på både offshore olie/gas og offshore vindmarkederne i den britisk sektor. Det skal følges op og udvikles yderligere:


- Det britiske marked er meget vigtigt for os, og vi har klare ambitioner om vækst. Vi mener, vi har noget at byde på. Vi har stærke løsninger på sikkerhed og support. Vi har over 35 års erfaring, som de færreste kan matche, og vi er markedsleder på flere områder. Det giver os og vores kunder muligheder på det britiske marked, som vi nu går dedikeret efter at løfte, siger Søren Karas.


Claus T. Sørensen har 25 års erfaring fra offshoreindustrien - først og fremmest hos A.P. Møller Mærsk, hvor han senest var Chief Operation Officer i Maersk Supply. Han afløser Nigel K. Taylor på posten som Esvagt’s direktør i Storbritannien.


Om Esvagt
  • Esvagt har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.
  • Esvagt udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie- og gasindustrien - blandt andet stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.
  • Siden 2010 har Esvagt også serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOV’erne udstyret med blandt andet kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.
  • Esvagt har base i Esbjerg. Flåden består af godt 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore. 
  • I det senest afsluttede regnskabsår opgjort 31. december 2015 noterede Esvagt et overskud efter skat på 192 millioner kroner, en egenkapital på 1.188 millioner kroner og en balance på 3.348 millioner kroner.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst