Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Bilproducent og energiselskab vil give gratis strøm i tre år

Onsdag 17. maj 2017 kl: 11:00
Share  


Af: Redaktionen

Siden de nye afgiftsregler for elbiler begyndte at blive indfaset i 2016, er salget af elbiler i Danmark nærmest gået i stå. I år er der blevet solgt under 100 elbiler, mens der er blevet solgt omkring 95.000 benzin og dieselbiler. For at puste liv i salget af elbiler er energiselskabet E.ON og bilproducenten Nissan gået sammen om at tilbyde nye elbilister en ”All Inclusive”-pakke, når de køber en ny elbil hos Nissan

Udover tre års gratis strøm, omfatter tilbuddet også ladeboks og ladekabel fra E.ON ved køb af en ny Nissan LEAF eller e-NV200. For fremtidige elbilister betyder kampagnen, at de vil kunne spare på udgifterne til ladeboks, ladekabel, løbende strømforbrug til kørsel samt ca. 50.000 kroner i reduceret registreringsafgift.


- Vi har brug for at sætte skub i markedet, hvis Danmark ikke skal ende som en benzin-ø midt i et elektrisk Europa. Vi tror på, at attraktive og overskuelige ladeløsninger vil få flere til at vælge elbilen. Derfor glæder det os meget, at Nissan har valgt os som deres officielle ladepartner, for vi står langt stærkere sammen end hver for sig, siger Tore Harritshøj, der er administrerende direktør i E.ON.


Ved at samle ladeløsning og elbil i én pakkeløsning er ideen at gøre det mere overskueligt at skifte til elbil. På den måde får elbilkøbere én bekymring mindre, da de ikke længere skal tænke på udgifter til opladning - hverken ude og hjemme.


- Vi lyttede til vores kunder og lancerede sidste år vores All Inclusive-løsning med ubegrænset strøm til en fast lav pris. All Inclusive-kunder kender alle omkostninger på forhånd, de behøver ikke længere tænke over, hvor meget de lader og om de lader ude eller hjemme. Sammen med Nissan tager vi nu skridtet videre og tilbyder nye elbilkunder at køre elbil i tre år uden at skulle bekymre sig om udgifter til opladning - det er aldrig set før, siger Tore Harritshøj.


Nissan, der er verdens største producent af elbiler, er sammen med E.ON de første i Danmark til at tilbyde tre års gratis strøm og opladningsfaciliteter til elbilskunderne.


- Elbilerne er kommet for at blive, og nu hjælper vi lidt på vej med større tryghed og overblik til kunderne, når de køber en ny elbil hos os, siger Ralph Gonsalves, der er landechef hos Nissan Danmark.


Han påpeger, at de totale ejerskabsomkostninger bliver meget attraktive, når der ikke skal betales for forbruget.


For at sikre nye elbilister adgang til relevant information og en uvildig ekspert-hotline, indgår et års gratis medlemsskab af Forenede Danske Elbilister også i pakkeløsningen. 


Hvis elbilkunder ikke har mulighed for at opsætte ladeboks, kan de stadig få tre års ubegrænset opladning i E.ONs offentlige ladenetværk, der tæller over 1.300 ladepunkter i byer og hurtigladere langs motorvejsnettet. E.ONs ladenetværk forsynes med strøm fra vedvarende energikilder. 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU har fokus på transportens energiforbrug
- Danmarks største biogasanlæg slår rekord
- Daimler-koncernen må tilbagekalde 774.000 biler
- Havnen i Hirtshals skal huse fire vindmøller
- Kinesisk producent af ny-energi-køretøjer skal levere lastbiler i Brasilien
- Europa skal blive bedre til at genanvende affald
- Hollandsk koncern sætter strøm til en DAF
- Aarhus Sporveje indsætter fire el-busser
- Operatør i Hamburg vælger el-busser fra Tyskland og Polen
- Volvo Trucks sætter strøm til endnu en distributionsbil
- Danmark skal sikre klimavenlig biomasse i energisystemet
- Busoperatør renser motorer og partikelfiltre med brint

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst