Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havne-selskab hilser blå anbefalinger velkommen

Mandag 24. april 2017 kl: 14:14
Af: Redaktionen

VLAK-Regerings blå vækstteam kom i sidste uge med en række anbefalinger til, hvordan forholdene for den maritime sektor i Danmark kan blive styrket. Hanveselskabet ADP A/S, der ejer og driver havnene i Fredericia, Middelfart og Nyborg, peger på, at Det Blå Vækstteams anbefalinger om, at havnene skal være drivere for regional vækst blandt alle i den maritime værdikæde, er helt i tråd med ADP’s strategiske fokus

Det Blå Vækstteam anbefaler blandt andet, at ”De regionale maritime miljøers rolle som vækstdrivere på tværs af forretningsområder styrkes.


- Det er fuldt i tråd med ADP’s fokus, hvor der blandt andet med investeringerne i et transport- og logistikcenter Taulov ved Fredericia og koblingen af transportformerne vil fokuseres på ADP’s rolle som samarbejdspartner på det multimodale, siger Nils Skeby, der er administrerende direktør i ADP A/S.


Andre af vækstteamets anbefalinger er, at havneloven skal revideres med henblik på vækst, effektivisering, markedsgørelse og konsolidering af havnene gennem en modernisering af organisationsformerne, og at der skal afsøges initiativer til at sikre mere gods fra vej til sø.

 
- ADP har længe haft ønsket om en modernisering af havneloven, der netop sætter fokus på det kommercielle samt på effektivisering og konsolidering af havnene. Vi lægger ikke skjul på, at der er mange havne i Danmark, og når danske havne skal klare sig i konkurrencen med nabolandenes havne, kræver det en vis volumen, siger Nils Skeby.


Mere gods fra vej til sø
- Vækstteamets anbefalinger om initiativer til at få mere gods fra vej til sø passer godt i tråd med ADP’s initiativer for kobling af transportformer. Når kunderne ser på hele godstransportens værdikæde for at optimere deres forretning, så er det ADP’s rolle at bistå med dette. Og det kan vores multimodale transport- og logistikcenter i Taulov med de kommende investeringer, vi foretager, siger Nils Skeby.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst