Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lufthavn på Djursland præsenterer årets sjette nye destination

Torsdag 6. april 2017 kl: 11:50
Share  


Af: Redaktionen

I maj åbner endnu en charterdestination fra Aarhus Airport. Dermed er antallet af lufthavnens destinationer med lufthavnens ord vokset 33 procent fra 9 i 2016 til 15 i 2017

Den nye destination med fly fra Aarhus Airport på Djursland omkring 40 km fra Aarhus er med Århus Charter via lufthavnen i Preveza til Sivota på den græske vstkydt.


Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg fremhæver, at med tilgangen af Sivota som ny destination er Aarhus Airport nu oppe på seks tilføjelser til lufthavnens 2017-program. Som forklaring på den markante vækst inden for få måneder peger Peter Høgsberg på vigtigheden af kontinuitet og ro omkring lufthavnens set-up.
 

- Væksten kommer ikke bag på os, for det er noget, vi har arbejdet på længe, men at den udfolder sig så netop nu er udtryk for den ro, det har bragt med sig, at diskussionen om lufthavnens placering er bragt til ende. Nu tør vores primære kunder at investere i lufthavnen, fordi de har vished for, hvordan fremtiden ser ud. Den form for stabilitet får vi i høj grad understreget vigtigheden af i øjeblikket, siger han.


Århus Charter flyver fra 20. maj mellem Aarhus Airport og Preveza, hvorfra turen går videre til Sivota med bus. Lufthavnen i Preveza er i øvrigt den samme ankomstlufthavn, som benyttes ved rejser til den græske ø Ithaca, så Aarhus Airport nu har åbnet for to forskellige rejsemål via samme lufthavn. Der flyves til og med lørdag 14. oktober 2017, dog med en pause i august.

 
Aarhus Airport har direkte ruter til henholdsvis København, London, Gøteborg, Stockholm, Oslo, Malaga, Prag (fra maj 2017), Gdansk (fra oktober 2017) og Eindhoven (fra oktober 2017). Derforuden giver lufthavnen adgang til seks charterdestinationer i form af Mallorca, Cypern, Tenerife, Madeira, Ithaca (fra maj 2017) og Sivota (fra maj 2017).
Klik venligst

© Copyright 2017 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kritiseret flyselskab udvider med endnu en destination fra Billund
- Den politiske sæson nærmer sig
- Tysk transportkoncern vokser i Norden
- Tysk flyselskab har standset sine betalinger
- Tysk transportkoncern kører ad sporet mod vækst
- Aalborg får flere flyafgange til Amsterdam
- Norsk flyselskab satte ny passagerrekord og fyldte fly i juli
- Passagertallet faldt i lufthavnen i Aalborg
- Irsk lavprisflyselskab flyver til Berlin før tid
- Toldkontrol fandt over 41 millioner kopivarer
- EU-Kommissionen vil samlet afsætte 2,7 milliarder euro til 152 projekter
- Lufthavn på Djursland har høje forventninger til billetsalget på Prag-rute

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst