Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Finalisterne i Årets Transportvirksomhed afsløres på transportmessen

Torsdag 23. marts 2017 kl: 07:32
Af: Redaktionen

På lørdag klokken 13 løftes sløret for, hvilke tre transportvirksomheder, der skal konkurrere om titlen som Årets Transportvirksomhed 2017. Det sker på DTLs stand i Hal J på transportmessen i Messecenter Herning, der åbner torsdag

Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen kommer og afslører de tre finalister, ligesom sidste års vinder, Engsig Transport fra Sunds nord for Herning, er med. Lene og Leif Engsig vil fortælle om, hvad det har betydet for dem at vinde titlen som Årets Transportvirksomhed.


Temaet for konkurrencen er i år de selvkørende vognmænd, der har gjort en særlig indsats inden for kommunikation, sociale medier eller it-teknologi i virksomhedens daglige drift, og hvor det har bidraget til synlighed og givet en klar profil.


Der har været et stærkt felt med mange indstillede virksomheder. Fælles for dem alle er, at vognmanden en stor del af tiden sidder bag rattet i lastbilen, mens den øvrige del af virksomheden også skal passes.


Fra 1. november til 1. marts har man haft mulighed for at indstille en kollega, underleverandør eller bare en selvkørende vognmand, som man synes, fortjener hæder for at gøre en særlig indsats.


Siden 1. marts har dommerne voteret blandt de indstillede virksomheder. Dommerkomitéen udgøres i lighed med tidligere år af en repræsentant for hver af DTL’s fem regioner - Midt/Nord, Syd, Øst, Hovedstaden og Region Special.
      

Umiddelbart efter præsentation af de tre finalister 25. marts i Herning begynder den afsluttende kamp frem mod kåringen af den endelige vinder af Årets Transportvirksomhed.


Kampen afgøres med en afstemning i to runder: 
  • En afstemning via Facebook, hvor man fra 25. marts kan stemme på én af de tre finalister
  • En sms-afstemning, hvor man fra 19. maj ligeledes kan stemme på én af de tre kandidater

Den samlede vinder af Facebook- og sms-afstemningen kåres som Årets Transportvirksomhed 2017 i forbindelse med DTL’s generalforsamling i Aarhus lørdag 20. maj.


Årets Transportvirksomhed kåres for 14. år i træk i samarbejde med Codan, Bridgestone, VBG, SOS/Dansk Autohjælp, MTDK, Jyske Finans, Volvo og Circle K.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst