Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skagen Havn deltager på verdens største krydstogtmesse

Onsdag 15. marts 2017 kl: 12:52
Af: Redaktionen

I disse dage deltager Skagen Havn og Cruise Skagen på verdens største krydstogtmesse, Seatrade Cruise Global, der finder sted i Fort Lauderdale i USA. På messen, der finder sted i dagene 14.-16. marts, mødes fagfolk krydstogtbranchen, og den betegnes uden sammenligning som den vigtigste, årlige event inden for branchen

Skagen Havn og Cruise Skagen udstiller sammen med alle de øvrige danske og svenske havne og destinationer på en stor fælles stand. Både før og under messen er der arrangeret møder med krydstogtrederier, og der er ligeledes møder i flere af de krydstogtnetværk, som Skagen Havn er medlem af.


-  Der er ingen tvivl om, at det er meget vigtigt for os at deltage på denne messe. Vi kommer helt tæt på beslutningstagerne inden for branchen, og vi har mulighed for at følge op på tidligere kontakter og for at skabe nye, siger Willy B. Hansen, der er administrernede direktør for Skagen Havn.


Han peger på, at der gennem årene er skabt mange forbindelser på denne messe, der efterfølgende har resulteret i anløb i Skagen Havn.


Skagen Havn og Cruise Skagen kan se frem til et rekordår for krydstogtturismen i Skagen. I år er der foreløbigt anmeldt 31 krydstogtanløb med cirka 37.500 gæster. Den rekord holder kun frem til 2018, hvor der foreløbigt er anmeldt 40 krydstogtanløb med omkring 66.700 gæster.


-  Vi glæder os over den store interesse, og at vi nu for alvor se effekten af den nye krydstogtkaj i Skagen og vores indsats. Et tæt samarbejde med det lokale erhvervs- og kulturliv sikrer, at vi modtager de mange internationale gæster professionelt og med stor gæstfrihed, siger Willy B. Hansen.
Med den seneste kajudvidelse er der etableret topmoderne modtagefaciliteter til krydstogtgæsterne, som inkluderer turistinformation, loungefaciliteter, gratis internet, showroom, toiletter og gratis shuttlebus.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst