Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dæk-koncern afdækker nyheder på transportmesse

Onsdag 15. marts 2017 kl: 11:47
Share  


Af: Redaktionen

Continental ruller en en stribe Danmarks-premierer ind på Transport 2017, der finder sted i Herning torsdag til lørdag i næste uge. Udover dæk til lastbiler og busser præsenterer den tyske dæk-koncern også nye specialdæk til kranbiler, entreprenørmaskiner, industrien samt militær og beredskab

De seneste år har Continental lanceret dæk til lastbiler og busser, der ikke alene har været tilpasset formålet på det enkelte køretøj, men også helt ned til den enkelte aksel.


- Formålet med de mange forskellige dæk er at optimere køretøjernes køreegenskaber, optimere komforten for chauffør og passagerer samt brændstof- og driftsøkonomi for vognmanden, siger administrerende direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S, som er en af de omkring 250 udstillere, der deltager på Transport 2017, der finder sted 23.-25. marts i Herning.


Dæk til lastbiler og busser
Blandt nogle af de produkter, Continental præsenterer på Transport 2017 er den komplette 3G-hybridserie, der er udviklet specielt til lastbilers styreaksel, trækaksel og traileraksler, ligesom Continentals busdæk er udviklet specifikt til bybusser, regionaltrafik og langturskørsel.


Entreprenører, industri og militær
Den tyske koncerns ingeniører og produktudviklere fortsætter strategien med at udvikle dæk til forskellige segmenter og formål. Udover dæk til lastbiler og busser præsenterer Continental på dette års messe også en række nyheder inden for special- og industridæk, hvoraf flere har Danmarks-premiere.


- En af de helt friske nyheder er EM-Master. Det er det nyeste dæk i Earth Mover-serien, der er specielt udviklet til entreprenørmaskiner.  EM-Master er særligt velegnet til læssemaskiner og knækstyrede dumpere, siger salgschef Frank Sønderby Larsen fra Continentals industridæk-division, der også har andre nyheder med på Transport 2017.


- Redningsselskaberne, forsyningstjenesterne og beredskabet har mange forskellige køretøjer. Det kan være Unimogs, kranbiler og andre tunge køretøjer, der stiller store krav til dækkets slidstyrke og holdbarhed. Her medbringer vi dæknyheder inden for Multi Purpose Tire-serien, der i udvalgte størrelser er godkendt til militært brug. MPT-serien, der er tilgængelig i størrelser fra 16-24 tommer, er en af de produktlinier, som vi ser frem til at præsentere for de besøgende på messen, siger Frank Sønderby Larsen.
 

Holder øje med dæktryk og temperatur
På Continentals stand kan de besøgende også se ContiPressure-Check-systemet, hvor Fleet Manageren og chaufføren ved hjælp af sensorer i dækkene og display i førerhuset eller på kontoret kan holde øje med dæktryk og temperaturer på hele vogntoget.


- Korrekt dæktryk er noget af det vigtigste i forhold til både trafiksikkerhed og vogntogets driftsøkonomi. Derfor skal det være let for Fleet Manageren eller chaufføren at overvåge, om noget er galt og der eventuelt er behov for at sætte ind undervejs eller søge værksted, siger Georg Nielsen, der sammen med en række Continental-medarbejdere præsenterer en model af ContiPressureCheck-systemet på Transport-messen.
 

Continental, Semperit og Barum
Continental-koncernen udvikler og producerer dæk under forskellige navne. Udover dækmærket Continental, der er premium brandet, er det også Continental-koncernen, som står bag Semperit og Barum. De nyeste styr-, træk- og trailerdæk i disse to mærker kan også ses på Continentals messestand. Blandt andet lastvognsdækket Semperit Runner D2, der er udviklet til trækakslen, og som sidste år vandt den prestigefyldte Red Dot-award for sit produktdesign.
 

Der forventes mellem 20-25.000 besøgende over de tre dage, dørene er åbne under Transport 2017. Continental kan besøges på stand J7396 i hal J3. 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Udbud har betydet faldende udgifter til indsamling af affald
- Styrk kontrollen med social dumping og hæv straffen for misbrug af ordninger
- Brian i Grindsted har fået nyt wirehejs
- EU har fokus på transportens energiforbrug
- Den tre-akslede hejseladskærre er hentet til Hørsholm
- Esbjergfirma vil sælge trailere fra Nordirland
- Tysk transportkoncern udvider sine ruter med mindre forsendelser
- Virksomheder har sværere ved at få besat stillinger
- Rederi vil anlægge grøn havn ved den blå vandvej
- EU åbner ny ansøgningsrunde om midler til transportinfrastruktur
- Trafikanter har fået mere plads på motorvejen
- Vognmand på Mors har fået en ny fem-akslet Goldhofer-sættevogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst