Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Driftsdirektør skal udvikle rutekørslen hos busvognmand

Tirsdag 14. marts 2017 kl: 13:57
Af: Redaktionen

Busoperatøren Anchersen, der blandt andet kører trafikselskabet Movia’s Linje 4A i Hovedstadsområdet, udvider organisationen for at styrke den kollektive trafik. Anchersen har ansat Søren Englund, der er tidligere centerchef hos Movia, som driftsdirektør. Han tiltræder sin nye stilling pr. 1. april

Som driftsdirektør får Søren Englund det overordnede ansvar for at udvikle Anchersens rutebuskørsel sammen med afdelingens godt 300 medarbejdere. 


- Det er med stor tilfredshed, at det er lykkedes at tilknytte en kapacitet som Søren Englund til vores virksomhed, og det er i tråd med vores strategi om at udvikle den kollektive trafik til fordel for trafikselskaberne og ikke mindst kunderne på gaden, siger administrerende direktør Poul Anchersen.


Søren Englund har været via sit tidligere arbejde i busbranchen stiftet bekendtskab med Anchersen, og det er den fælles forståelse for, at kunden på gaden skal have det bedst mulige produkt, der er fundamentet for det kommende samarbejde. Anchersen ønsker at sætte standarden, og denne strategi skal nu implementeres endnu kraftigere.


Kvaliteten skal løftes til nye højder
Anchersen har flere gange været frontløber for, at kvalitetsindekset, som er passagernes vurdering af busturen, er blevet hævet i Københavnsområdet. Søren Englund vil med sin bagrund og værdigrundlag være med til, at Anchersen kan hæve kvaliteten til et endnu højere niveau uden at gå på kompromis med målet om at være den bedste arbejdsplads i medarbejdernes øjne. 


En af de første opgaver for Søren Englund er at løfte Anchersens første A-buslinje - linje 4A - til et endnu højere niveau. 4A sluttede på toppen i 2016 over samtlige københavnske A-buslinjer. En position Anchersen vil fastholde ved at udnytte potentiale gemt i linien, som før Anchersen overtog den, var en af de linier med lavest kvalitet i København. 


Søren Englund ser frem til at opleve operatørlivet at have været transportkøberen i de 19 år, han har været hos Movia. Søren Englund har en baggrund som merkonom i regnskab, som er udvidet med et diplom i projektledelse og en master i organisationsudvikling. Det er disse færdigheder og Søren Englunds personprofil, der skal være med til at udvikle Anchersen til det næste niveau.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer
- Lokal togoperatør justerer køreplaner og togenes længde
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst